100%NL Magazine Cadeaukaart
Zie ook:
Delen

Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!

Verjaardag, bruiloft, babyshower, kraambezoek of zomaar een feestje: het is altijd een drama om een passend cadeau te bedenken. Geef je een envelop met geld, dan maak je jezelf er te makkelijk van af. Geef je bloemen, dan blijken alle vazen al in gebruik. En als je iets creatiefs probeert te bedenken, dan slaan vaak de stoppen door. Een geschikt cadeau bedenken is een groot probleem tót je deze allemansvriend ontdekt!

Cadeaukaart voor iedereen

Is je vriendin een fashionista of een sportief type? Houdt ze van de sauna of gaat ze liever uit eten? Wil je broer een nieuwe gadget of toch een leuk shirt? En houdt je collega van bier of wijn? Heb je net als ik géén idee waar je iemand écht blij mee maakt? Dan komt hier de tip van het jaar: de Keuze Cadeaukaart. Het is niet één cadeaukaart, maar eigenlijk 200+ cadeaukaarten in 1! De ontvanger kan ‘m namelijk heel eenvoudig inwisselen voor de cadeaukaart die het beste bij hem of haar past.

Keuze gemaakt? Inwisselen maar!

Blijkt je vriendin meer fashionista dan je had verwacht? Dan ruilt ze deze cadeaukaart probleemloos in voor één van de tientallen fashion cadeaukaarten die er op cadeaubon.nl te vinden zijn. En of ze nu naar de sauna wil, graag gaat stedentrippen of een avondje uit eten: ook dan zijn er legio mogelijkheden om de Keuze Cadeaukaart voor in te wisselen. Wil je broer toch die nieuwste gadget? Dan is de Keuze Cadeaukaart zo omgeruild voor een giftcard van een van de grotere online en offline warenhuizen voor gadgetliefhebbers. En ook voor je collega zijn er tal van mogelijkheden om de Keuze Cadeaukaart in te wisselen voor eentje waarmee lekkere drankjes gekocht kunnen worden. Kortom: met deze cadeaukaart scoor je altijd!

Verrassende allemansvriend

Sara: “Sinds ik van het bestaan van de Keuze Cadeaukaart afweet is de cadeaustress verdwenen. Sterker nog: ik koop nooit meer een ander cadeau en zie alleen maar blije gezichten, bij welke gelegenheid ik ‘m ook geef. En ook daar is over meegedacht: de Keuze Cadeaukaart is er ook in specifieke thema’s, zoals gefeliciteerd, bedankt, getrouwd, baby of beterschap en ook handig voor december: Sinterklaas en Kerst en Nieuwjaar. Kortom: niet langer nadenken en mijn tip volgen. Thank me later!”

Bekijk alle Keuze Cadeaukaarten van cadeaubon.nl

100%NL Magazine Cadeaukaart

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Cadeaubon.nl

Delen