100%NL Magazine Pets Place
Zie ook:
Delen

BRRR: Zó weet je wanneer je hond ook een jas aan moet!

Voor jezelf weet je het al lang. De hond uitlaten is ook in de winter een heerlijke bezigheid. Mits je een goede jas aan hebt natuurlijk. Vermijd de jaloerse blikken van je hond en geef ze ook een comfortabele jas of trui. Zó weet je wanneer je je hond ook een jas of trui aan moet doen.

Wanneer doe je je hond een jas of trui aan?

De winter staat weer voor de deur en ook de herfst was koud en nat. Brrrr! Tijd om jezelf weer dik aan te kleden voordat je naar buiten gaat. Maar vergeet je je hond niet?

Hoe weet je nu wanneer je je hond een trui of jas aan moet doen? Om dat te weten moet je met verschillende factoren rekening houden. Zo is het vachttype en de lichaamsbouw van je hond bepalend. Honden met een korte vacht en weinig onderhuids vet zijn natuurlijk gevoeliger voor de kou dan honden met lekkere dikke vacht en die wat vet onder hun vacht hebben. Ook speelt het gewicht van je hond hierbij mee. Je kunt je voorstellen dat een kleine, lichte chihuahua het een stuk kouder heeft in de winter dan een grote, harige keeshond. Check dus eerst goed of jouw ras hond wel een jas nodig heeft tijdens de winter, want je wilt natuurlijk niet dat je hond oververhit raakt. Wil jij extra informatie over de hondenkleding en zeker weten of jouw hond een jas nodig heeft? Dat check je hier.

Een hondenjas beschermt je hond niet alleen tegen de hele erge kou, maar kan een goede manier zijn om je hond meer op te laten vallen in het donker. Wij zetten de beste en mooiste hondenjassen voor je op een rijtje.

Instapmodel

Fleece Sweater Polarotto is een lekker truitje voor het tussenseizoen. Hij is er in blauw, grijs, roze en in verschillende maten.

Trendy

Ook de Mou Sweater is een fijne trui om je hond te laten wennen aan het dragen van kleding. Hij is er in beige, blauw, bordeaux. Of in blauw-wit en roze-wit geblokt voor de meer trendgevoelige types.

Safety first

Het Trixie Veiligheidsvest in reflecterend geel is er in verschillende maten en kun je over het jasje heen dragen. Lekker warm én veilig!

Koud hè?!

Heftige weersomstandigheden vragen om stevige maatregelen; een winterjas. De Flamingo Lennox Groen heeft een stoere bontkraag, of ga je liever voor de zwart-grijze winterjas Zane? De jassen zijn er in verschillende maten.

We zijn toch niet van suiker

Gaat je hond in de ankers zodra het regent? Probeer dan eens de Waterproof Pocket Ferribiella! Je kunt kiezen uit de kleuren groen, rood, roze en zwart.

Nuffige dametjes

De jassen van Flamingo zijn voor dames met stijl. Zo gaat Coco voor zwart met bontrandje en stippen, Lolita voor chic zwart met roze strik en Valentina voor stemmig grijs met een roze strik op de rug.

Stoere rakker

Jas aan en wandelen met de Trixie Jas Saint-Malo met geïntegreerd tuigje. In opvallend rood en uiteraard verkrijgbaar in verschillende maten.

Kijk voor alle producten en meer informatie op petsplace.nl.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place

Delen