100%NL Magazine Vobra
Delen

Dit is hoe jij jouw hond of kat extra aandacht geeft tijdens de feestdagen

De maand december staat in het teken van gezelligheid, drukte en natuurlijk liefde. Wil jij jouw hond of kat extra liefde geven deze dagen? Dit is wat je kunt doen!

Heerlijk de decembermaand. De haard gaat aan, de kerstboom wordt opgetuigd en de fonkelende kerstverlichting zorgt voor een fijne sfeer. Een maand die in het teken staat van gezellig samenzijn, cadeautjes en lekker eten. Ook voor onze honden en katten. Wist je dat uit onderzoek van CaroCroc honden- en kattenbrokken blijkt dat maar liefst 71% van de baasjes de feestdagen samen met hun hond en 56% samen met hun kat viert? Wat gezellig! Lees snel verder hoe jij met je viervoeter(s) geniet van heerlijke feestdagen.

Familietijd!

Vrijwel alle honden (94%) en katten (92%) worden beschouwd als gezinslid. En dat vinden wij helemaal niet gek. De blijdschap en liefde die je krijgt bij thuiskomst is onbetaalbaar. De feestdagen worden dan ook veelal gevierd samen met het huisdier. Daarbij mag een leuk familiekiekje natuurlijk niet ontbreken. Hoe leuk is het om een mooie foto van je huisdier te hebben en die te kunnen gebruiken op je kerstkaart! Wil je tips over hoe je het perfecte plaatje van jouw hond of kat kunt maken? Lees dan onze fotografie tips! Nog leuker is samen met je hond of kat op de foto te gaan. Nog leuker is het om samen met je hond of kat op de foto te gaan. 76% van de honden gaat mee op de familiefoto en 54% van de katten.

Een feestelijke maaltijd

Misschien ga je lekker gourmetten of sta je uren in de keuken voor een 5-gangen kerstdiner. 82% van de honden- en kattenbaasjes verwennen hun huisdier het liefst met een lekkernij tijdens de feestdagen. Een extra hapje mag natuurlijk. Maar wist je dat zij het helemaal niet erg vinden om iedere dag hetzelfde te eten? Met die fijne sfeer en nog meer liefde smaakt het nog lekkerder. Met de feestdagen hoef je jouw viervoeter dan ook niets anders voor te schotelen dan één brok liefde. En wat is er nu lekkerder dan oer-Hollandse CaroCroc brokken? Met de brokjeskiezer van CaroCroc ontdek je welke brok het beste bij jouw viervoeter past. Zo is iedere maaltijd een feestje.

Cadeau voor je hond of kat: WIN!

Bij verwennerij en de feestdagen horen ook cadeaus. Naast de lekkernij als extra verwennerij geven honden- en kattenbaasjes hun huisdier ook weleens een cadeau tijdens de feestdagen. 69% van de honden worden hiermee verrast en 63% van de katten. Heb jij al iets speciaals gekocht voor je huisdier? Bij CaroCroc kun je nu leuke cadeaus winnen voor je viervoeter. Je maakt onder andere kans op een gepersonaliseerde halsband,  een supergaaf schilderij van je hond of kat, een leuke voerpuzzel en nog veel meer! Je leest hier meer over de winactie. Bezorgen wij een leuk cadeau voor onder jouw kerstboom?

Spelen, spinnen & knuffelen

Een veel gehoorde wens tijdens de feestdagen is extra aandacht voor elkaar. 35% van de baasjes geeft hierbij nog meer aandacht aan het huisdier. Maak bijvoorbeeld een extra lange winterse wandeling met jouw hond of ga aan de knutsel en maak een leuke snuffelmat. Heb jij kerstpakketjes ontvangen? Bewaar die gezellig versierde kerstdoos dan zeker. Een kat vindt het heerlijk om hier lekker in te vertoeven of maak er een leuk spelletje van. Na al dat spelen is het natuurlijk tijd om even bij te komen en heerlijk te knuffelen samen.

Bron en Beeld: CaroCroc

Delen