Huishoudhelden opgelet: Henny Huisman is op zoek naar jou!
Zie ook:
Delen

Huishoudhelden opgelet: Henny Huisman is op zoek naar jou!

Ben jij de onbetwiste koning(in) van jouw huishouden? Hou jij alle ballen hoog, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een glanzend schoon huis? Dan is dit jouw moment om te schitteren!

Henny zoekt Huisman/-vrouw van het Jaar 2024

Wibra roept alle huishelden en -heldinnen op om deel te nemen aan de meest sprankelende wedstrijd van het jaar: “Henny zoekt Huisman/-vrouw van het Jaar 2024“! Ja, je leest het goed – Henny Huisman staat paraat om de zoektocht te leiden naar die ene speciale persoon die de titel van Huishoudheld van het Jaar zal dragen! Met dit initiatief wil Wibra deze hardwerkende helden en heldinnen van het gezin/huishouden in Nederland in het zonnetje zetten. 

Aanmelden

Maar wat houdt deze spannende wedstrijd eigenlijk in? Nou, alle huismannen en -vrouwen in Nederland  kunnen zich aanmelden om zichzelf in de schijnwerpers te zetten en vooral te laten zien waarom ze de titel Huisman/-vrouw van het Jaar verdienen! Vul hier je gegevens in en vertel waarom jij vindt dat je Huisman/-vrouw van het jaar moet worden. Na het invullen en versturen van dit formulier kan je een video of foto’s uploaden. Meedoen kan t/m 28 april 2024.

Mis deze kans niet!

Na een zorgvuldige selectie door de vakkundige juryleden, influencer Rowenna van der Linden en de PoetsQueen, worden maximaal 12 gelukkige kandidaten gekozen uit alle aanmeldingen. Deze huishoudhelden zullen niet alleen hun sprankelende huizen laten zien, maar ook hun vaardigheden tonen tijdens de spectaculaire finale van “Henny zoekt Huisman-/vrouw”. Op deze dag strijden zij om de prestigieuze titel Huisman-/vrouw van het jaar 2024, met als beloning niet alleen eeuwige roem, maar ook fantastische prijzen!

Te gekke prijzen

De finalisten ontvangen sowieso allemaal een mooi Dasty schoonmaakpakket en € 25.00 Wibra shoptegoed. De grote winnaar gaat met hele gezin een mooi weekend/midweek naar EuroParcs t.w.v. €450.-. De tweede prijs is een jaar lang elke maand €25.00 shoptegoed bij Wibra en de derde prijs is een jaar lang elke maand € 15.00 shoptegoed bij Wibra. Reden genoeg om mee te doen dus, want dit wil toch iedereen winnen?!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze spannende zoektocht naar de ultieme huishoudheld. Inschrijving is mogelijk t/m zondag 28 april 2024, geef je op!

Bezoek wibra.nl/hennyzoekt voor meer informatie en updates over de “Henny zoekt Huisman/Vrouw van het Jaar 2024” verkiezing.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wibra

Delen