100%NL Magazine Prins Petfoods
Zie ook:
Delen

Eerste hulp bij de opvoeding van een puppy of kitten

Ben jij het trotse baasje van een puppy of een kitten? Dan is de puppy- en kitten-hulplijn van Prins Petfoods echt iets voor jou!

De puppy- en kitten-hulplijn

De komst van een puppy of kitten brengt heel veel vreugde met zich mee. We smelten massaal als zo’n klein, lief beestje ons aankijkt en we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Maar een puppy of kitten zorgt niet alleen voor heel veel liefde, er komen ook een hoop vragen bij kijken. Want wat voor eten mag je je huisdier eigenlijk allemaal geven? Hoe maak je ze zindelijk? Geen paniek! Met de puppy- en kitten-hulplijn heb je altijd hulp bij de hand.

Hoe werkt het?

  • Stel je puppy- of kittenvraag via de website of bel/WhatsApp ons op +31 (0)318 – 524 245, je kunt de puppy- en kittenhulplijn altijd bereiken op werkdagen van tussen 08.30 en 21.00 uur.
  • De puppy en kitten experts helpen je snel en kijken samen met jou naar een passende oplossing.
  • Adem in, adem uit: vergeet ondertussen vooral niet te genieten van je pup of kitten!

Prins Petfoods

De puppy- en kitten-hulplijn is onderdeel van Prins Petfoods. Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke voedingen voor honden en katten. Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij. Kijk snel op www.prinspetfoods.nl om te zien welke maaltijd het beste bij jouw dier past!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Prins Petfoods

Delen