100%NL Magazine sterrenbeelden
Delen

Jarig in november/december? Dan heb je misschien een ander sterrenbeeld dan je denkt!

Wij hebben altijd gedacht dat er twaalf sterrenbeelden bestaan. Nu wordt er plots geclaimd dat er een dertiende sterrenbeeld bestaat! Als jij tussen 29 november en 17 december geboren bent, heb jij dus eigenlijk dit dertiende sterrenbeeld!

Maar hé, wat!? Een dertiende sterrenbeeld!?

Slangendrager

Dit nieuws zet de hele horoscoop wereld op z’n kop. Het dertiende sterrenbeeld wordt een ‘Slangendrager’ genoemd. Dit wordt uitgebreid uitgelegd en besproken in een artikel van de NASA. De Babyloniërs zouden dit sterrenbeeld eeuwen geleden bewust achterwege hebben gelaten, om het aantal sterrenbeelden gelijk te kunnen laten lopen aan het aantal maanden in een jaar.

De Slangendrager zou zich tussen de horoscopen Schorpioen en Boogschutter in bevinden. Dus als jij tussen 29 november en 17 december geboren bent, ben je volgens deze theorie eigenlijk een Slangendrager.

Mix

Volgens Astrologen die het bestaan van het dertiende sterrenbeeld erkennen, is het sterrenbeeld Slangendrager qua karaktereigenschappen een combi van het sterrenbeeld schorpioen en boogschutter! Als Slangendrager ben je een intense en sensuele persoonlijkheid, met jaloezie als slechte eigenschap. Dit komt overeen met de Schorpioen. De overeenkomst met de Boogschutter zit ‘m in de passie en het energieke. Ook wil jij als Slangendrager graag de wereld ontdekken!

De meeste astrologen houden het overigens toch bij de twaalf sterrenbeelden, omdat het anders alles overhoop zou gooien. Want wanneer er geschoven gaat worden, veranderen andere sterrenbeelden waarschijnlijk ook.

Zou dit dan de reden kunnen zijn dat mensen zich niet herkennen in hun horoscoop?! Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen! Laat het ons weten in het Facebookbericht!

Bron: Margriet & Bustle

Delen