Schot in de roos: Een kant-en-klaar Vaderdagcadeau wat ook nog eens origineel is!
Zie ook:
Delen

Schot in de roos: Een kant-en-klaar Vaderdagcadeau wat ook nog eens origineel is!

Een te gek, kant-en-klaar, origineel Vaderdagcadeau met één klik op de knop? Het bestaat!

Kant-en-klaar Vaderdagcadeau

Wil jij jouw partner, lieve papa, bonusvader of opa dit jaar extra verwennen met Vaderdag? Dan ben je bij 100%LEUK aan het juiste adres, want 100%LEUK maakt originele en leuke Vaderdag cadeaus met een mooie boodschap. Elk cadeautje bevat een persoonlijke touch, zodat je jouw waardering kunt laten zien. Papa’s en opa’s mogen namelijk best wat vaker in het zonnetje gezet worden, vind je niet?

Bierdouche

Is jouw vader of partner helemaal gek van bier? Dan vindt hij het vast niet erg om ernaar te ruiken! Dit is uiteraard een geintje, want je vader ruikt natuurlijk niet écht naar bier. Denk meer aan een heerlijke mannenparfum. Bier is bij een man altijd goed. De bierdouche is het enige bier waar je frisser van wordt! Deze douchegel is geproduceerd in Nederland. Parabenen- en siliconen vrij, vegan en niet op dieren getest.

Je shopt hem hier!

PAprika

Wanneer je op zoek bent naar een écht origineel cadeau is dit perfect! Hiermee kan jouw papa of partner namelijk zelf PAprika’s kweken. Door de zaadjes te planten in de kweekcup en ze te laten groeien, groeien ze uit tot stekjes. Door daarna de fles over een stekje te plaatsen creëer je je eigen kas! En heeft de vader in kwestie ook nog een beetje humor? Dan zal hij het woordgrapje vast waarderen.

Je shopt hem hier!

Autoshampoo

Het perfecte cadeau voor elke vader die trots is op zijn auto. De ‘Kijk ‘m shinen’ autoshampoo. De autoshampoo gaat ongeveer 20 wasbeurten mee, zodat jouw vader er meerdere zaterdagochtenden plezier van heeft. De autoshampoo gaat voor een streeploos eindresultaat om de auto écht te laten shinen! Met een stoere kruidige geur Matcho een geschikt cadeau voor jouw stoere papa of lieve bonusvader.

Je shopt hem hier!

Held op sokken

Papa’s zijn eigenlijke geheime superhelden; ze dragen geen cape, maar tegelijkertijd lukt het ze wel om het gezinsleven draaiende te houden. Daarom zijn deze sokken het perfecte cadeau om jouw vader of partner te laten weten dat je hun harde werk erkent! Door de liefste papa sokken te mogen dragen, wat zal jouw vader trots zijn!

Je shopt ze hier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met 100%LEUK

Delen