Dit zijn de mooiste kerstboeketten om je geliefden (of jezelf) cadeau te doen!
Delen

Dit zijn de mooiste kerstboeketten om je geliefden (of jezelf) cadeau te doen!

Nog 11 nachtjes slapen dan is het Kerst! Heb jij het thuis al gezellig gemaakt? Er bestaat namelijk niet iets als téveel kerstversieringen. Vooral na dit bewogen jaar kunnen we thuis wel wat gezelligheid gebruiken. Wij zetten daarom de drie leukste kerstboeketten op een rij. Vandaag bestellen is morgen in huis! Nog net op tijd voor Kerst. ;)

Boeket Winternacht

Rood staat gelijk aan warmte, maar ook liefde. Boeket Winternacht bevat o.a. een gerbera, een anjer en niet te vergeten een mooie rode kerstbal. Dit gezellige rode boeket staat prachtig bij andere rode versieringen, maar is ook op zichzelf een echte eyecatcher.

Sprankelende kerst

Dit boeket brengt letterlijk sprankeling in huis. De combinatie van eucalyptus en katjeswilg brengt naast sfeer ook een heerlijke geur met zich mee. In het boeket zit bovendien LED verlichting waarmee je zelfs de donkerste hoekjes in huis gezellig kunt maken.

Boeket Witte Kerst

Boeket Witte Kerst bevat een witte roos, amaryllis, eucalyptus, een dennenappel en natuurlijk een gouden kerstbal. Het boeket wordt afgemaakt met dennentakken en een grote gouden roos in het midden. Chique, fris en past perfect bij elk interieur!

Vind jij dat jouw huis nog wat extra gezelligheid kan gebruiken of ken jij iemand die jij een prachtig kerstboeket gunt? Vooral na dit bewogen jaar zijn er een hoop mensen die je ongelofelijk blij maakt met een prachtig boeket. Greetz bezorgt 7 dagen per week en heeft tot wel 8 dagen versgarantie. Bestel je een boeket voor 22:00? Dan wordt deze morgen al bezorgd. Bestel jouw favoriete boeket inclusief vaas en leuke kerstkaart met persoonlijke kerstboodschap. Een mooier kerstcadeau kun je niet wensen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Greetz.

Delen