krijtje-koning-wibra
Delen

Kids: Doe mee met Krijtje Koning en win leuke prijzen!

Hiep, hiep hoera. Op 27 april is de koning jarig! En om Koningsdag kleurrijk te vieren, nodigt Wibra alle basisschoolkinderen van Nederland uit voor ‘Krijtje Koning’.

Doe mee met Krijtje Koning

Doe mee met Krijtje Koning! Wibra maakt van Koningsdag een kleurige dag en nodigt basisschoolkinderen uit om lekker naar buiten te gaan. Om hun creativiteit de vrije loop te laten. Kinderen tot 14 jaar kunnen individueel deelnemen aan Krijtje Koning, maar ook samen met hun klas of basisschool (groep 1 t/m 8). Van al die fleurige stoepkrijt-tekeningen worden straten en pleinen een stuk vrolijker. Daar wordt natuurlijk iedereen blij van!

Haal je gratis krijtjes!

Wibra stelt maar liefst 20.000 gratis pakjes stoepkrijt ter beschikking aan kinderen die er voor koningsdag een vrolijke stoeptekening mee kunnen maken. Van een portret van de koning of koningin, tot een zelfportret, dierentekening of regenboog. Kinderen kunnen met een Krijtje Koning waardebon hun krijtjes ophalen in één van de ruim 200 Wibra winkels.

Win leuke prijzen

Door een foto van hun krijtkunstwerk te maken en die in de online Krijtje Koning galerie te plaatsen, maken kinderen en klassen kans op gave prijzen. Van een profi skateboard en coole draadloze speaker, tot een klassenuitje naar Avonturenpark Hellendoorn of een DJ die op school vette beats komt draaien. Wibra heeft een leuke en kundige jury samengesteld. Die alle stoepkrijtinzendingen bekijkt en de winnaars kiest. Op maandag 2 mei worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

Meer informatie nodig?

Op de website wibra.nl/krijtjekoning is meer informatie te vinden over de Krijtje Koning actie. Kinderen kunnen er hun Krijtje Koning waardebon printen en de dichtstbijzijnde Wibra winkel vinden waar ze de bon in kunnen wisselen voor gratis stoepkrijt. Ook is er stoepkrijt-inspiratie te vinden en kun je er de jury, prijzen en de actievoorwaarden lezen. Deelnemers kunnen er hun krijtkunstwerk in de Krijtje Koning galerie zetten én foto’s van anderen bekijken.

 

 

Bron en beeld: Krijtje Koning Wibra

Delen