100%NL Magazine moeder en dochter
Delen

100%UITJES: De leukste activiteiten om je kinderen binnen te vermaken!

We zitten nog steeds in strenge lockdown, de winkels zitten de dicht en ook de kinderen mogen (nog) niet naar school. Zit jij met je handen in het haar en heb je geen flauw idee wat je nu weer moet ondernemen om je kinderen te vermaken? Wij helpen je een handje!

Speel restaurantje

Nu de horeca al enige tijd dicht zit en de aankomende tijd dicht zal blijven, kunnen ze alle steun goed gebruiken. Als we niet zelf naar het restaurant toe kunnen, halen we het restaurant maar thuis! Dek de tafel, steek een paar kaarsjes aan en zorg voor een gezellig muziekje. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is eten te bestellen bij jouw favoriete restaurant en genieten maar! Zo sla je twee vliegen in 茅茅n klap: en je steunt de horeca en je hebt een gezellig avondje thuis.

Bordspellen

Sommige spelletjes gaan nooit vervelen. Denk hierbij aan Mens-Erger-Je-Niet, Levensweg of Monopoly. Dat zijn spellen waar je wel een tijdje zoet mee bent 茅n waarbij de spanningen en strijd hoog op kunnen lopen 馃槈 Ideaal voor een spelavondje met het hele gezin. Om het extra spannend te maken kan je er natuurlijk ook een win-element aan toevoegen. Extra reden voor iedereen om extra goed hun best te doen.

Maak een speurtocht!

Wie denkt dat een speurtocht alleen buitenshuis kan worden georganiseerd heeft het mis! Ook thuis kan er een speurtocht gehouden worden. Stippel van tevoren een route uit, hang op verstopte plekken aanwijzingen en raadsels en laat je kinderen het oplossen. Het allerleukste? Aan het einde van de speurtocht wacht ze iets lekkers!

Heel Holland Bakt

Leuk 茅n lekker om te doen: bakken! Maak samen met de kids overheerlijke koekjes of taarten. Gegarandeerd plezier en natuurlijk heerlijk om op te smikkelen!

 

Beeld: iStock, Bron: Oudersvannu,

Delen