100%NL Magazine Kinderen voor Kinderen
Delen

Ontdek jouw talent met de ‘Kinderen voor Kinderen’ boeken + WIN!

Van Waanzinnig gedroomd en Op een onbewoond eiland tot Okido en Fitlala – wie is er niet groot geworden met de muziek van Kinderen voor Kinderen? Wil jij weten wat jij het allerleukste vindt om te doen en waar jouw talenten liggen? Ontdek dan nu de ‘Ontdek je talent’-serie van Kinderen voor Kinderen en ga snel aan de slag met het interactieve dagboek, het originele vriendenboekje of het super gave werkboek!

Deze gloednieuwe serie bestaat uit drie interactieve boeken waarin het talent van de jonge lezer centraal staat.

Het dagboek (Waanzinnig gedroomd) inspireert kinderen om hun grootste dromen en talenten op te schrijven, met vrolijke vragen en opdrachten en tips van de kids van Kinderen voor Kinderen.

Het vriendenboekje (Kom erbij) nodigt vrienden uit om ook hun dromen en talenten te delen, maar bevat ook vriendschapsverhalen van het koor, een verjaardagskalender en vriendschapstestjes.

Het praktische werkboek (Iedereen heeft talent) laat kinderen zelf aan de slag gaan met onder andere het schrijven van een lied, het ontwerpen van een cd-cover en het maken van een videoclip, inclusief tips van onder andere Lucia Marthas, Akwasi en de kids van Kinderen voor Kinderen.

 

Ontdek nu jouw talent en win!

Iedereen heeft talent, jij ook! Ga snel naar de Bruna om de nieuwe Kinderen voor Kinderen boeken in te slaan en stuur jouw talent in om kans te maken op onderstaande prijzen:

  • Een V.I.P. arrangement tijdens het AFAS Kerstconcert, inclusief Meet&Greet met Kinderen voor Kinderen-presentator Anne Appelo!
  • Een Kinderen voor Kinderen workshop bij jou in de klas!
  • Met de hele klas een repetitie van Kinderen voor Kinderen bijwonen, inclusief een Meet&Greet met de Kinderen voor Kinderen-kids!
  • Een uniek exemplaar van het Kinderen voor Kinderen vriendenboekje, waarbij verschillende kinderen uit het koor een pagina in hebben gevuld!

Wil je meer weten? Ga snel naar www.bruna.nl/kinderenvoorkinderen en maak kans op mooie prijzen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Meis & Maas

Delen