100%NL Magazine Kluswijs
Delen

Klaar voor de lente? Déze tips helpen je op weg!

Met de komst van het voorjaar ontwaakt ook de drang om klussen in en rondom het huis aan te pakken. Maar, waar moet je beginnen? Met deze fantastische tips van KlusWijs heb jij goud in handen en ben je er van verzekerd dat jouw voorjaarsklus op rolletjes verloopt.

Fris uitzien

Als de eerste zonnestralen zich laten zien kunnen we niet wachten om onze tuin op te frissen. Één van de beste manieren om dit te bereiken is door het beitsen van houten objecten, zoals schuttingen, tuinmeubelen, deuren en kozijnen. Bij KlusWijs vind je een breed scala aan beitsen die geschikt zijn voor verschillende houtsoorten en -toepassingen. Kies zorgvuldig de juiste beits die past bij jouw hout en gewenste uitstraling. Vergeet niet de instructies op de verpakking te lezen en advies in te winnen bij een van de KlusWijs bouwmarkten.

Sluit een regenton aan

Een regenton aansluiten is een eenvoudige en milieuvriendelijke manier om water te besparen. Met een vulautomaat sluit je de ton aan op de regenpijp en met een overloopset voorkom je dat de ton overstroomt. Tap het opgevangen regenwater vervolgens af met behulp van een kraan. Zo benut je de natuurlijke bronnen en bespaar je water voor het bewateren van je tuin of het wassen van je auto.

Tuinverlichting aanleggen

Tuinverlichting kan niet alleen een gezellige sfeer creëren in je tuin, maar ook zorgen voor extra veiligheid. Kies voor energiezuinige LED-verlichting en plan zorgvuldig de locaties en types van verlichting. Gebruik waterdichte materialen en installeer de verlichting op de juiste hoogte en hoek voor optimale effecten. Bij KlusWijs bieden ze een ruime keuze aan tuinverlichting en geven ze deskundig advies om je tuin op een prachtige manier te verlichten.

Weg met groen aanslag

Niets bederft de voorjaarssfeer sneller dan groene aanslag op je terras. Gelukkig is het verwijderen ervan eenvoudig met een mengsel van water en azijn. Borstel dit mengsel op de aanslag en zie hoe je terras snel weer schoon en klaar is voor het voorjaar. Bij KlusWijs hebben we alles wat je nodig hebt om je terras voorjaarsklaar te maken, zodat je optimaal kunt genieten van je tuin en het voorjaar!

100%NL Magazine KlusWijs

Dit artikel is geschreven in samenwerking met KlusWijs

Delen