100%NL Magazine Kluswijs klussen
Delen

Met déze simpele klus verbrand jij de meeste calorieën!

Ben jij benieuwd met welke klus jij de allermeeste calorieën verbrandt? Wij praten je bij!

Calorieën verbranden

Klussen, of het nu gaat om een lekkende kraan repareren, een boekenplank bouwen of een hele kamer renoveren, heeft tal van voordelen die verder gaan dan het resultaat. Je handen uit de mouwen steken en zelf dingen maken of repareren heeft heel veel voordelen, zowel mentaal als fysiek. Want wat dacht je van alle calorieën die jij aan het verbranden bent tijdens het klussen?

Het verbranden van de calorieën kan bij het klussen flink oplopen, toch is er één klus die er moet kop en schouders uitsteekt: verven en sausen! Verven en sausen kan op het eerste gezicht misschien een eenvoudige klus lijken, maar het is zoveel meer dan een blikje verf openen en een kwast erin dopen. De mensen die ooit een kamer hebben geschilderd kunnen dit beamen: het is een totale body workout! Wist je dat je met verven en sausen tussen de 250 en 300 calorieën per uur aan het verbranden bent?

KlusWijs

Klussen is leuk! En het is de passie van KlusWijs! Daarom biedt de jongste doe-het-zelf-keten van Nederland een uitgebreid assortiment aan. Van gereedschap tot isolatiemateriaal en van verlichting tot verf en hout. Alles is in huis om van jouw klus een succes te maken!

Deskundig advies

Het draait bij KlusWijs niet alleen om een goed en uitgebreid assortiment, juist de mensen maken het verschil. In de winkel geven de specialisten van KlusWijs uitgebreid en deskundig advies over de uit te voeren klus. Maar ze zijn er ook om te ontzorgen. Voor als je niet de kennis, zin of tijd hebt om klussen zelf uit te voeren.

Klussendienst

Elke vestiging van KlusWijs beschikt over een eigen klussendienst met professionele vakmensen die weten van aanpakken en met kennis over alles wat met bouwen en/of renoveren te maken heeft. Of het nu gaat om het verven of behangen van muren, leggen van vloeren, maken van kasten op maat of het inmeten en monteren van raamdecoratie, horren of zonwering, zij helpen je graag!

Benieuwd wat KlusWijs voor jou kan doen? Kom langs in één van onze vestigingen of kijk op kluswijs.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met KlusWijs

Delen