Lekker knutselen in de kerstvakantie: maak je eigen kerstboom van steigerhout!
Delen

Lekker knutselen in de kerstvakantie: maak je eigen kerstboom van steigerhout!

Heel Nederland is aan het knutselen geslagen! Nu we weer wat vaker thuis zijn en minder mensen mogen uitnodigen, lijkt heel Nederland het knutsel en klus virus te pakken te hebben. Mensen maken de mooiste creaties met kerstballen, slingers, lampjes noem het maar op! Hubo is al meer dan vijftig jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers en heeft een heel leuke knutseltip: maak je eigen kerstboom van steigerhout!

Staat jouw boom al? Of weet je nog niet hoe je de woonkamer of tuin gaat versieren? Bij het maken van tuinmeubelen en decoratie is steigerhout erg populair. En dus ook prima geschikt voor het maken van een kerstboom: je zaagt en timmert en geeft het een leuke kleur. Helemaal naar jouw wens en makkelijker dan je denkt!

Zin om aan de slag te gaan? Bij Hubo vind je de werktekening, materialen en al het gereedschap. Geef de boom de kleur die jij wilt (waarom niet een keertje geel of paars? Of rood met witte stippen?) en maak het af met gezellige lampjes. Metalen haakjes zijn ideaal voor kerstversiering en decoratie. Wil je horizontale schappen? Zaag dan een stuk steigerhout en zet deze vast met montagelijm. Leuk om te doen en straks trots om op te zijn. Veel succes!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hubo.

Delen