100%NL Magazine afvallen
Delen

Op déze bijzondere en leuke manier raak jij heel gemakkelijk je coronakilo’s kwijt!

Ben jij ook helemaal klaar met de coronakilo’s? Dan is het tijd om aan de slag te gaan en fit te worden! Doordat we over het algemeen meer thuiszitten, minder bewegen is het nog lastiger om die coronakilo’s kwijt te raken. Nu de versoepelingen langzaam dichterbij komen en het normale leven in zicht is, is het tijd om weer fit te worden!

Hoe doen we dat?

Momenteel is het belangrijker dan ooit om op je gezondheid te letten. Bewegen en gezond eten staan hoog in het vaandel, maar het is wel belangrijk dat het aansluit of jou wensen, gewoontes en alledaagse bezigheden. De meest succesvolle manier om af te vallen is om iets te vinden wat bij jou past én wat je op lange termijn ook vol kan houden. Het moet niet zorgen voor te snelle en te grote veranderingen in je leven. Wij hebben de perfecte manier voor je gevonden om op je eigen tempo, zonder dat je deur uit hoeft, fit te worden! En het allerbeste van alles is nog: het is gemakkelijk én leuk!

Dé oplossing: FitByMeij kalender

De manier om fit te worden is door iedere dag op de kalender te kijken! We horen je denken: is het zo gemakkelijk? JA! De kalenders van FitByMeij, een initiatief van een fanatiek sportster uit Volendam, zien eruit als normale kalenders. Het enige verschil hiermee is dat deze helemaal in het teken staan van gezondheid.

Met deze interactieve kalender ontvang je iedere dag jouw dosis inspiratie voor een fit en gezond leven. Dit kan variëren van een advies en leuke invulling voor beweging, een sportschema, motiverende quotes, heerlijke recepten en nog veel meer! Ook bevat de kalender iedere dag een QR-code die gescand kan worden om de oefeningen te bekijken. Deze kalender laat je zelfs op je eten letten, ideaal toch!

Bestel nu jouw kalender met korting!

Wat deze kalender zo ideaal maakt is dat je de oefeningen die op de kalender staan overal kunt doen, waar en wanneer je maar wilt. En dat ook nog eens in je eigen tijd. Zomers in de tuin of bijvoorbeeld! Of op een regenachtige dag gewoon lekker warm thuis. Op deze interactieve manier word je begeleid en heb je toch het gevoel geen verplichtingen te hebben. 

Wil jij ook aan je gezondheid werken door middel van deze te gekke kalender? Je koopt hem nu met korting! Bestel hem via deze website, gebruik de kortingscode 100%FIT en ga aan de slag!

100%NL Magazine Fit BY Meij

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fitbymeij

Delen