banner goliath kubus
Delen

Kubusliefhebber? Zó bereik jij nieuwe hoogten in speedcubing

Kubing is niet alleen een vermakelijke hobby, maar ook een stimulerende oefening voor de geest voor zowel volwassenen als kinderen!

Vele voordelen!

Het beoefenen van kubing, zoals speedcubing, biedt niet alleen een leuke en boeiende activiteit, maar het heeft ook aantoonbare voordelen voor de ontwikkeling van het brein, met name bij kinderen. Het oplossen van een kubus vereist niet alleen ruimtelijk inzicht en logisch denken, maar ook geheugenbeheer en patroonherkenning. Het is als een mentale workout waarbij diverse cognitieve vaardigheden worden aangesproken. Voor kinderen kan het regelmatig oplossen van kubussen helpen bij het verbeteren van concentratie, probleemoplossend vermogen en zelfs het bevorderen van de ontwikkeling van fijne motoriek. Bovendien draagt het bij aan het opbouwen van doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen, omdat ze met elke opgeloste kubus een tastbaar gevoel van prestatie ervaren.

Nexcube_Lifestyle_1

Supersonische snelheid

Ontdek de wereld van speedcubing met de Nexcube, de kubus waarmee wereldrecords zijn verbroken. De Nexcube 3×3 kubus kan met supersonische snelheid worden gedraaid en is ooit opgelost in maar liefst 3,47 seconden. Lukt het jou ook om deze kubus zo snel op te lossen?

Nexcube 3x3

De Nexcube Kubus

De Nexcube kubus is super snel en soepel dankzij het anti-wrijvingdesign en de afgeronde hoeken en gaten. Ook is de Nexcube kubus is volledig in te stellen naar de persoonlijke voorkeur. Verder heeft deze kubus geen stickers. Dit helpt niet alleen bij extra grip op de kubus, maar ook zodat de kubus niet zomaar opgelost kan worden door de stickers te wisselen van plek. Deze kubus is niet alleen voor de echte speedcubers. Ook starters kunnen met deze kubus wegwijs worden in de speedcube wereld.

Voor meer informatie over de Nexcube Kubus klik je hier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Goliath

Delen