LEUK: Maak samen met de kids deze mooie knutselwerkjes!
Delen

LEUK: Maak samen met de kids deze mooie knutselwerkjes!

Het duurt nog wel een paar weken voordat de kinderen weer naar school mogen. Daarom kunnen we er thuis maar beter het allerbeste van maken! Nu de meesten van ons thuis ook fungeren als meester of juf voor de kinderen, helpt Bison Kids graag een handje mee met de knutsel les!

Buiten is het nat en koud, de scholen zijn gesloten en kinderen krijgen thuis les. Wat is er dan het allerleukste om te doen samen binnenshuis? Lekker knutselen! Zet de kinderen aan het werk of knutsel lekker mee met de leukste knutsel ideeën van Bison Kids. Wij zetten een paar leuke knutselwerkjes even op een rijtje.

Dierlijke deurhanger

Makkelijk én leuk! Voor deze dierlijke deurhanger heb je alleen stiften, lijm, karton, gekleurd papier en oogjes voor nodig. Je kunt de deurhanger ook nog versieren met leuke stickers of andere versieringen. Zet je eigen boodschap op de deurhanger en hang deze aan je slaapkamerdeur. Word je liever alleen gelaten of is iedereen welkom in jouw kamer? maak je de handige deurhanger!

Vissenaquarium

Met wc-rollen kun je een hoop knutselen. Zo ook je eigen vissenaquarium! Met het handige stappenplan van Bison Kids maak je gemakkelijk de mooiste vissen. Je hebt alleen lijm, wc-rollen, houten stok, magneetjes en touw nodig om de vis in elkaar te zetten. Met gekleurd papier en diverse versieringen maak jij de mooiste gekleurde vis die er is!

Lanceerbare raket

Voor de ervaren knutselaars is deze lanceerbare raket een echte uitdaging! De kids zijn hier wel een hele middag zoet mee. Wat heb je precies nodig? In ieder geval Bison Verpakkingstape, aluminiumfolie, karton, lijm, een fles en nog een paar andere belangrijke benodigdheden. Meester Sander legt je precies uit hoe je het knutselwerkje maakt via de website van Bison Kids.

Voor nog meer leuke knutsel ideeën ga je naar de website van Bison Kids! 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bison.

Delen