100%NL Magazine Bison

Met deze surprise kom jij er dit jaar goed & makkelijk vanaf!

Het is weer zover, we gaan weer massaal aan de slag met de surprises voor Sinterklaas en Kerst. Heb jij een lootje getrokken, maar heb je nog geen idee wat te maken voor deze persoon? Met deze surprise kom jij dit jaar goed voor de dag!

Surprise

Veel mensen maken een surprise voor Sinterklaas of voor Kerst. Je trekt een lootje met een naam er op. Voor degene moet je een cadeau kopen en een surprise gaan maken. Maar wat is dan een passende surprise om te maken?

Surprise inspiratie

Een surprise is natuurlijk het leukst als het iets te maken heeft wat ook bij diegene past. Dan kun je het beste kijken naar de volgende dingen: Heeft hij of zij hobby’s, kenmerkende eigenschappen, een sport, een verslaving of iets anders unieks? Dan zou het leuk zijn om dan ook iets te maken dat daar op slaat. Maak er ook eventueel een gedicht bij.

Tips voor surprise

Begin op tijd met je surprise maken, zeker wanneer je geen ster bent in knutselen. Heb je een surprise idee? Werk dan precies uit welke benodigdheden je nodig hebt. Gereedschappen die vaak voorkomen zijn: Schaar, mes, lineaal of geodriehoek, kniptang, lijmpistool, etc. Ook zijn de volgende knutsel ingrediënten populair: Wc rolletjes, karton, papier, kranten, aluminium folie, etc.

Leuke ideeën

Wil je geïnspireerd worden door knutselwerken? Bij Bison kids vind je stappenplannen, maar ook superleuke video’s die jou helpen bij het maken van gave en creatieve knutsels! Zo hebben ze bijvoorbeeld een pizza surprise gemaakt met daarbij bijbehorende benodigdheden, stappenplan en video. Ben je op zoek naar meer inspiratie en knutselwerken? Klik dan hier. 

 

100%NL Magazine Bison pizza

 

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bison