dasty banner
Zie ook:
Delen

Met dít product wordt schoonmaken een stuk leuker en betaalbaarder

Bij Wibra weten ze hoe belangrijk het is om een schoon en fris huis te hebben, zonder dat dit een fortuin hoeft te kosten. Lees het hier!

Wibra

Bij Wibra weten ze hoe belangrijk het is om een schoon en fris huis te hebben, zonder dat dit een fortuin hoeft te kosten. Daarom zijn ze trots op ons uitgebreide assortiment van Dasty schoonmaakproducten. Of je nu op zoek bent naar een krachtige ontvetter of een effectieve antikalkoplossing, Dasty heeft voor elke schoonmaakklus wel een oplossing. En het beste nieuws? Bij Wibra vind je deze top producten voor een heerlijk scherpe prijs!

Dasty: Veel meer dan alleen de gele ontvetter

Dasty is vooral bekend om zijn gele ontvetter, een ware krachtpatser die moeiteloos vet en vuil verwijdert. Maar wist je dat Dasty nog veel meer te bieden heeft? Het assortiment omvat ook antikalkmiddelen, badkamerreinigers en andere gespecialiseerde schoonmaakproducten. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste oplossing voor elke schoonmaakuitdaging.

Speciale aanbieding!

Om schoonmaken nog aantrekkelijker te maken, hebben zij een speciale actie. Bij aankoop van een Dasty ontvetter kun je kiezen voor een tweede Dasty artikel voor slechts 1 euro. Ja, je leest het goed! Kies bijvoorbeeld voor een Dasty antikalk of een Dasty badkamerreiniger voor maar 1 euro extra. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook direct voorzien van de beste schoonmaakproducten.

dasty 1 aanbieding

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wibra

Delen