100%NL Magazine originele moederdagcadeautjes
Zie ook:
Delen

5x de leukste Moederdagcadeautjes onder de €20!

Voor je het weet staat Moederdag alweer voor de deur: zondag 8 mei 2022. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus denk nu alvast goed na over waar je je moeder mee wilt verrassen en zorg ervoor dat je niet met lege handen staat!

An apple a day, keeps the doctor away!

Nog nooit eerder stond gezondheid zo hoog in het vaandel. Verras je geliefde moeder daarom dit jaar in plaats van een vette roomboter croissant met een overheerlijke fruitmand! Net zo lekker én hartstikke gezond!

Wist je dat je bij Topfruit.nl rijkelijk gevulde fruitgeschenken kunt bestellen? Van kleine fruitmanden tot hele grote uitgebreide fruitboxen met andere leuke presentjes erbij. Er is voor ieder wat wils!

100pmagazine_topfruit

Cadeaupakket ‘Jij bent de beste cakemix’

Is jouw moeder dol op bakken? Dan is dit een schot in de roos! In dit cadeaupakket zitten 2 bakvormen en een mix om 2 keer een overheerlijke cake te bakken.

Zelfgemaakte video

Wat moeders natuurlijk al-tijd leuk vinden is als iets zelfgemaakt is. Hoe leuk is het om je moeder daarom een zelfgemaakte video te geven?  De video kan ze ieder jaar terug kijken, een herinnering voor het leven!

Een video is hartstikke simpel te maken met je telefoon en apps zoals Instagram of TikTok.

Filmrol sleutelhanger

Het klinkt misschien saai en standaard: een sleutelhanger. Maar wist je dat er ook een filmrol sleutelhanger bestaat? Origineler ga je het niet vinden! Hoe leuk om deze aan je moeder te geven met de 10 leukste foto’s van jullie samen.

Moeder dochter armband

Een klassieker: een moeder dochter armband. De set bestaat uit twee losse armbandjes die jullie allebei kunnen dragen. De armbandjes vormen samen één geheel en dat is dan ook de gedachte erachter, dat jullie altijd verbonden zijn.

Delen