100%NL Magazine Stichting ALS
Delen

Mud Masters: Ga de modder in voor ALS

Zet jouw spieren in voor mensen die hun spieren niet meer kunnen gebruiken. Meedoen aan een evenement als Mud Masters zit er voor ALS-patiënten (meestal) niet in. Daarom dagen we jou uit! Ga de fysieke strijd aan en laat je sponsoren. Zo help jij mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS, PSMA en PLS.

De modder in voor ALS

Mud Masters is hét evenement voor mensen die niet vies zijn van een beetje modder. Samen met vrienden en onbekenden trotseer je een ruig hindernisparcours vol indrukwekkende ‘obstacles’. Het wordt afzien, maar gesteund door andere deelnemers haal jij de finish. Mud Masters leave no one behind!

Bekijk de vlog

Beelden zeggen meer dan woorden. De twee zussen Suzanne en Daphne deden vorig jaar mee aan Mud Masters voor ALS en maakten een vlog over hun deelname.

No time to lose

ALS is een dodelijke ziekte waarvoor nog geen oplossing is. Eén voor één vallen je spieren uit. De oorzaak is nog altijd onbekend. Er is veel geld nodig voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS en de aanverwante ziekten PSMA en PLS. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

Challenge yourself

Ga de uitdaging aan en draag bij aan een wereld zonder ALS. Verzamel een team van vrienden, kennissen, familie of collega’s en lever een topprestatie in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Je kunt op zondag 29 september meedoen aan Mud Masters voor ALS in Biddinghuizen. Kies uit een parcours van 6, 12, 16 of 42 km óf je doet met het hele gezin mee aan de speciale Family Edition.

Schrijf je in!

100%NL Magazine Stichting ALS

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Stichting ALS Nederland

Delen