100%NL Magazine Goliath Games Dino
Delen

Dít spel is een musthave voor de echte dino-liefhebber!

Heb jij ook een kleintje thuis die helemaal gek is van dino's? Dan is dít leerzame bordspel een echte aanrader!

Musthave voor de dino-liefhebber!

Het spelen van een spelletje met je kind is niet alleen het recept voor boordevol plezier, maar is daarnaast ook nog eens heel leerzaam. Door spelletjes wordt het brein van je kind uitgedaagd en gestimuleerd, wat bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling.

Om je kind helemaal op te laten gaan in het spel is het natuurlijk ook handig dat hij of zij geïnteresseerd is in het onderwerp van het spel. Dus heb jij een echte dino-liefhebber thuis zitten, dan is het spel Mission Dinos echt wat voor jou!

100%NL Magazine Goliath Games Dino

Mission Dino’s

Durf jij een sprong in de tijd te wagen? Mission Dinos neemt je mee op een avontuurlijk pad dat zelfs de stoerste paleontoloog doet blozen! Trek je avonturierslaarzen aan en zet koers naar een wereld waar de gigantische dinosaurussen koning zijn. In dit meeslepende bordspel ga je niet alleen de strijd aan om de meest indrukwekkende dinosaurus te bouwen, maar je wordt ook een wandelende dino-encyclopedie, dankzij de leuke weetjes die zelfs de dino’s niet van elkaar wisten. Het is een race tegen de tijd, vol spanning en plezier, waarbij elke vondst je een stap dichter bij de winst brengt!

Voor meer informatie over Mission Dinos klik je hier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Goliath

Delen