Om deze reden haalt heel Nederland massaal een nieuwe keuken in huis
Delen

Om deze reden haalt heel Nederland massaal een nieuwe keuken in huis

Wil jij een keuken die past bij jouw persoonlijke stijl, maar ook bij jouw budget? Lees dan snel verder.

Keuken Kampioen

Wil jij een keuken die past bij jouw persoonlijke stijl, maar ook bij jouw budget? Dan ben je bij Keuken Kampioen aan het juiste adres. Zij beschikken over een breed assortiment waarbij je de keuze hebt uit verschillende stijlen, indelingen, apparatuur en accessoires. Dankzij de eigen fabriek profiteer je altijd van de beste kwaliteit voor de beste prijs.

FabrieksSale

Heb jij je ooit afgevraagd waar de keukens van Keuken Kampioen vandaan komen? De keukens worden in de eigen fabriek, in Duitsland, geproduceerd. Ben je op zoek naar een keuken die precies bij jouw wensen past? Dankzij deze fabriek kunnen zij je keuken tijdens de afspraak helemaal naar wens ontwerpen. Profiteer nu van de vele voordelen van de FabrieksSale. Dat betekent extra veel korting op je nieuwe keuken + gratis montage. Mis het niet, want het is niet voor niets de grootste actie van het jaar!

Keukens dit jaar nog geleverd én gemonteerd

De fabriek van Keuken Kampioen draait op volle toeren, waardoor zij ervoor kunnen zorgen dat jouw nieuwe keuken dit jaar nog geleverd én gemonteerd wordt. En dat is nog niet alles: tijdens de FabrieksSale krijg je 15% korting en gratis montage. Wil je weten hoeveel je nieuwe keuken gaat kosten? Ontwerp hem in onze 3D-tool en bereken het in onze Budgetplanner

Maak een afspraak tijdens de FabrieksSale

 

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keuken Kampioen

Delen