100%NL Magazine AllSafe
Delen

Deze nuttige dingen kun je allemaal doen tijdens de kerstvakantie!

Waar we allemaal bang voor waren, is helaas werkelijkheid geworden. Heel Nederland zit tot 19 januari in een strenge lockdown. Toch zijn er nog een hoop nuttige dingen die je allemaal kunt doen tijdens de kerstvakantie.

Alle niet-essentiële winkels en publieke locaties zitten tot 19 januari 2021 zeker dicht, en dat valt rauw op ons dak. De kerstvakantie staat voor de deur, maar helaas kunnen we geen dagjes weg, naar een pretpark of dierentuin. Thuisblijven is de enige optie. Als we dan toch thuis moeten blijven, kunnen we onszelf maar beter nuttig maken! Wij zetten de meest nuttige dingen om thuis te doen even voor je op een rijtje.

Opruimen!

Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimde geest. Normaal gesproken zijn we een heel jaar druk en komen we bijna niet aan een opruimen toe. Want laten we eerlijk zijn, het is toch niet het meest aantrekkelijke huishoudelijke klusje dat er bestaat. Maar je zult zien, als jij eindelijk de kelder, zolder of rommelhok hebt opgeruimd dat je er hartstikke blij van wordt!

Sorteer je Sinterklaas- en Kerstcadeaus!

Rond de feestdagen krijgen de meeste mensen ontzettend veel cadeautjes! Vooral de kinderen worden niet vergeten. Maar waar ga je het stallen? Onze tip: ruim het speelgoed op waar je kind niet meer naar omkijkt. Je kunt het speelgoed afleveren bij verschillende locaties. Deze mensen leveren het speelgoed af bij kinderen die het goed kunnen gebruiken.

En dan: ontspullen!

Ben jij hartstikke goed bezig geweest en heb je een hoop spullen die je wel wilt opruimen, maar waar je nog niet aan toe bent om weg te gooien? Dan is ALLSAFE dé oplossing voor jou! Bij ALLSAFE huur je de beste opslagruimte voor de beste prijs. En om het nog fijner te maken heeft ALLSAFE nu een hele leuke actie lopen. Als lezer van 100%NL Magazine krijg je nu een maand gratis opslagruimte en een geurspray van SAVOR HOME t.w.v. €19,95 helemaal cadeau. Voor een heerlijke geur in huis tijdens de feestdagen (maar natuurlijk ook super leuk om cadeau te geven of te krijgen). Download de gratis waardebon vóór 31 december 2020 en verzilver deze uiterlijk eind januari 2021.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ALLSAFE

Delen