Oma’s met déze sterrenbeelden verwennen hun kleinkinderen het meest!
Delen

Oma’s met déze sterrenbeelden verwennen hun kleinkinderen het meest!

Ben jij ook een oma die haar kleinkinderen het liefste ontzettend verwend met lekker eten, cadeautjes en veel kusjes? Dan kan het zijn dat je een van de onderstaande sterrenbeelden hebt!

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Als er iemand houdt van het verwennen van de kleinkinderen is het wel een weegschaal. Als weegschaal vind je het vaak moeilijk om nee te zeggen tegen mensen. Zo ook tegen je kleinkinderen. Dit hoeft alleen niet altijd negatief te zijn. De kleinkinderen vinden het fantastisch dat oma alles voor ze doet. Bovendien zijn weegschaal oma’s altijd enorm eerlijk, waardoor de kleinkinderen precies weten wat ze aan hun oma hebben.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Gerechtigheid staat centraal bij schorpioenen en dit brengen ze dan met liefde over aan hun kleinkinderen. Ze zullen iemand nooit voortrekken of een ander kleinkind meer geven dan de ander. Bovendien zijn ze ontzettend gul en kunnen ze het vaak niet laten om stiekem cadeautjes te geven, ook al zijn de kleinkinderen niet jarig.

Kreeft (22 juni tot 22 juli)

Kreeften zijn enorm empathisch waardoor de kleinkinderen zich heel vertrouwd voelen bij jou als oma. Ze kunnen altijd bij jou terecht en met jouw zorgzame aard leg je ze maar al te graag in de watten. Dit kan zich uiten in het geven van lekkers en veel kusjes. Kleinkinderen hebben maar geluk met een kreeft als oma!

Bron: Margriet | Beeld: iStock

Delen