100%NL Magazine SOS
Delen

SOS Kinderdorpen lanceert online escape game voor het hele gezin!

De afgelopen maanden hebben we noodgedwongen vaker thuis moeten zitten dan normaal. De kinderen konden niet naar school, veel ouders moesten thuiswerken en familie uitjes werden tot onbepaalde tijd uitgesteld. Volgens onderzoek beginnen 37% van alle Nederlandse gezinnen zich ook steeds meer te vervelen. Tijd dus om eens iets te ondernemen met het hele gezin! SOS Kinderdorpen lanceert vandaag, op Wereld Familiedag, een online escape game om samen te spelen met de hele familie.

“Op Wereld Familiedag vragen wij aandacht voor het onmiskenbare belang van familie”, aldus SOS Kinderdorpen directeur Arian Buurman. “Wij vinden dat kinderen, waar ook ter wereld, horen op te groeien in een veilig en liefdevolle familie. Dat is namelijk het fundament wat een kind nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Door de huidige crisis worden families op elkaar teruggeworpen. We zitten allemaal samen thuis en moeten werken, leren, spelen en zien te ontspannen onder één dak. Vanuit SOS Kinderdorpen dragen we graag een steentje bij om het thuis extra leuk te maken. Vandaar deze spannende game, gebaseerd op de bij jong en oud populaire escape rooms. Zo kunnen kinderen en ouders even hun zinnen verzetten.”

Help SOS ambassadeur Kim-Lian bij het achterhalen van het recept dat ze ooit van een SOS moeder uit een kinderdorp heeft gekregen. Hiervoor moet je zo snel mogelijk verschillende raadsels oplossen samen met je gezin. Zo kom je uiteindelijk achter het recept en maak je ook nog eens kans op een aantal hele  leuke prijzen! Denk jij dat je de raadsels zo hebt opgelost met je familie? Ga naar sosescapegame.nl en speel mee!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met SOS Kinderdorpen.

Delen