100%NL Magazine AllSafe
Zie ook:
Delen

Opbergruimte combineren met een stijlvol interieur? Zó doe je dat!

Opbergruimte is een belangrijk onderdeel van onze woning. Vaak willen we zowel een stijlvolle woning als handige opbergmogelijkheden voor onze spullen, maar lang niet altijd combineren we die twee. In dit artikel vertellen we je hoe je stijl en (ruimte)gemak kunt combineren. Met deze 4 handige tips heb je altijd ruimte voor je geliefde spullen en kan je ruimte creëren voor het plekje waar je zo’n behoefte aan hebt.

1. Schuifdeuren in de woonkamer

Van zware boerderijdeuren tot een elegante glas-in-lood variant: de schuifdeur is er in allerlei soorten en maten. Schuifdeuren kunnen een grote ruimtebesparing realiseren omdat je de deuren niet open hoeft te slaan. Daarbij geeft het je huis een unieke touch, want zeg nou zelf, wie heeft dit (nog)?

2. Opbergkasten in de woonkamer

Kasten nemen relatief veel ruimte in beslag, maar zijn belangrijk om al onze spullen in te kunnen bewaren. Het is daarom zaak om goed na te denken over een goede kast. Het is een mooie oplossing om kasten te kiezen die mooi in het interieur geïntegreerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan lage kasten die als opbergruimte en zitplaats kunnen dienen.

Een kast kan een dubbele functie hebben wanneer deze behalve voor opslag, ook dient om spiegels en een tv in op te hangen. Andere voorbeelden van meubels met een dubbelfunctie zijn een slaapbank of een poef met ruimte erin voor je dekens.

3. Inbouwkast

Om een kast helemaal onderdeel uit te laten maken van je interieur kan je kiezen voor inbouwkasten. Dit geeft een rustige aanblik, omdat je spullen als sneeuw voor de zon lijken te verdwijnen wanneer je de deuren sluit. Zorg er vooral voor dat je de hele ruimte benut. Bijvoorbeeld door de kasten tot aan het plafond door te laten lopen. Sommige spullen heb je toch niet vaak nodig en kunnen dus best bovenin staan.

4. Opbergruimte buitenshuis

Hoe effectief en efficiënt je het huis ook inricht, je hebt altijd spullen over, waarvan je niet goed weet wat je ermee moet. Denk bijvoorbeeld aan seizoensgebonden spullen zoals ski’s of je zomer- of wintergarderobe. Een groot deel van het jaar heb je deze niet nodig, maar ze nemen wel kostbare ruimte in beslag in je huis.

Ervaar het gemak van ruim wonen

Met behulp van onze tips gaat het jou zeker lukken om ruimte te creëren. Al je spullen krijgen een mooi plekje bij je thuis of erbuiten, waardoor je huis altijd mooi netjes en opgeruimd blijft. Ervaar het gemak van ruim leven!

ALLSAFE Mini Opslag

Blijf dan ook lekker zitten waar je zit en creëer ruimte voor dat plekje waar je zo aan toe bent. Sla je spullen tijdelijk of voor een langere tijd op bij één van onze 42 ALLSAFE Mini Opslag vestigingen: je huurt al je eigen ruimte vanaf 1m3. Daar passen maar liefst tien verhuisdozen in! Een ruimte huren is dus voor iedereen een heel toegankelijke optie.

Kijk op www.allsafe.nl/ruimerleven voor onze speciale actie: tot 3 maanden gratis opslag + gratis transport van of naar de opslag.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met AllSafe

Delen