DIY: Met dit pakket maak jij zelf de mooiste kerstdecoratie
Zie ook:
Delen

DIY: Met dit pakket maak jij zelf de mooiste kerstdecoratie

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan en dat vraagt om gezellig huis, vol versiering. Heb jij ook zin om creatief aan de slag te gaan deze donkere dagen? Met dit pakket maak jij de mooiste kerstboompjes zelf.

Mooiste tijd

Het is alweer bijna december en dat betekent voor velen dat de mooiste tijd van het jaar is aangebroken. De huizen en tuinen worden weer versierd, overal waar je komt hoor je kerstmuziek en gezinnen maken het thuis gezellig met elkaar. Naast samen koken, eten en spelletjes spelen, is ook knutselen iets dat veel gezinnen of vriendinnen samen doen en voor die mensen is er dit jaar een geweldig pakket samengesteld.

Decoratie

De kerstdecoratie en accessoires is bij veel mensen altijd hetzelfde en komt jaarlijks terug. Dit wordt vaak kant en klaar bij een winkel gekocht, maar hoe leuk is het om je eigen decoratie te knutselen? Dit jaar is er een speciaal item op de markt gekomen, want je kunt nu een DIY pakket kopen om je eigen kerstboompje te maken. Je kunt al je creativiteit de vrije loop laten gaan en zo creëer jij een eyecatcher in je eigen huis, die ook nog eens zelf gemaakt is. Het fijne is dat ook dit decoratiestuk ieder jaar terug kan komen.

DIY Pakket

Bij het kopen van dit pakket ontvang je een duidelijk stappenplan en benodigdheden als een frame, vele kerstballen, accessoires, lijm en verlichting. Je kunt kiezen uit twee pakketten en daardoor past de boom bij vrijwel ieder interieur. Wij zien onszelf al uren knutselen om zo’n geweldige, sfeervolle kerstboom te creëren. Jij ook?

Heb jij zin om dit decoratiestuk te maken? Je koopt hem op www.deleuksteshop.nl

De foto’s van het pakket en van één van de kerstbomen zie je hieronder.

Bron en Beeld: deleuksteshop.nl

Delen