Dit is de perfecte match voor jou, op basis van je sterrenbeeld!
Delen

Dit is de perfecte match voor jou, op basis van je sterrenbeeld!

Uit onze sterrenbeelden halen we zoveel informatie. Over onze eigenschappen, keuzes, interesses én over onze perfecte match! Klopt dit bij jou ook?

Waterman

Watermannen zijn echte thrillseekers en hebben een partner nodig die altijd naast hun zijde blijft staan. Door water en door vuur! En deze perfecte partner vindt de Waterman in een lieve Leeuw of een trouwe Schorpioen!

Vissen

Een Vissen is op zijn gelukkigst als het helemaal zichzelf kan zijn, open-minded en vol in het leven! Een Stier is dan ook een goede match voor de Vissen. Stieren zijn over het algemeen een emotioneel sterrenbeeld, en zal er alles aan doen om de Vissen gelukkig te maken. Ook een liefhebbende Kreeft kan een goede match zijn voor de Vissen!

Ram

Rammen zijn zeer ondernemend en hebben een sterke persoonlijkheid! Weet daar maar eens mee te dealen. Dit is totaal geen probleem voor een Boogschutter of een Weegschaal, zij houden de Ram op het juiste pad!

Stier

Als Stieren één eigenschap hebben wat hun sterk maakt is het wel hun doorzettingsvermogen. Zet hier tegenover een kalme Maagd en het komt helemaal in orde! Ook een lieve Kreeft kan het sterke karakter van de Stier gemakkelijk aan!

Tweelingen

Tweelingen staan vol in het leven, hebben energie voor 10 én houden van reuring. De Tweelingen hebben dan ook een partner nodig die hen vooral hun gang laat gaan. De zelfstandige Waterman begrijpt dit maar al te goed, maar ook de Boogschutter weet dit wel te waarderen, en gaat graag mee op pad!

Kreeft

De sympathieke Kreeft zegt alles wat in hem op komt, en ook de Schorpioen is hier niet vies van. Hier vinden deze twee sterrenbeelden elkaar. Naast openhartig is de Kreeft ook heel lief en zorgzaam, de perfecte partner voor de, soms wat, stugge Steenbok!

Leeuw

Een Leeuw heeft een sterke persoonlijkheid en dus ook veel aandacht nodig! Leeuwen barsten van de energie en zijn super ambitieus. Dat komt goed uit, want de Waterman heeft juist alle aandacht voor zijn of haar partner en is dus de stabiele factor in de relatie. Heb je als Leeuw toch liever een partner die met je meegaat in de flow? Dan is de Ram de perfecte match voor jou!

Maagd

Geen gedoe of rommel in het leven van de Maagd. Rust, reinheid en regelmaat! Een Maagd heeft behoefte aan een partner die hetzelfde in het leven staat, en die vindt de Maagd in een stabiele Steenbok of een rustige Vissen.

Weegschaal

Weegschalen staan bekend als de smaakmaker van ieder feestje en eisen overal de aandacht op. Als partner moet je hier wel mee kunnen dealen. De Tweelingen hebben deze zelfde charmes en blijkt hierdoor dus een goede match. Ook een sterke Ram haalt het beste in de Weegschaal naar boven.

Schorpioen

Schorpioenen zijn intense personen, maar als het even niet meezit schuilen ze snel weer in hun holletje. De avontuurlijke Waterman kan daarom de Schorpioen hierbij helpen en zorgen dat ze weer uit hun schulp komen. Ook een sympathieke Kreeft heeft al het geduld voor de Schorpioen en zorgt voor een veilige sfeer.

Boogschutter

De eerlijke en optimistische Boogschutter haalt alles uit het leven. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Daarom is de Ram of Tweelingen de ideale match! Beide heel ondernemend. Samen op avontuur en de wereld ontdekken!

Steenbok

Steenbokken wijken niet snel van hun plan af en houden zich altijd aan de regels. Vaak zijn Steenbokken geen open boek en houden ze hun emoties voor zich. Een liefhebbende Kreeft kan er daarom voor zorgen dat de Steenbok wat vaker van zijn emoties laat zien. Maar let op, ook een sterke Stier kan een goede match zijn voor de Steenbok.

Bron: Jan Magazine Beeld: iStock

Delen