100%NL Magazine Petfluencers
Zie ook:
Delen

Is jouw huisdier de allerknapste? Geef je dan nu op als Petfluencer!

Is jouw huisdier de allerliefste, allerleukste en allerknapste? Geef je dan op als Petfluencer bij Pets Place!

Say Cheese!

Ben jij helemaal gek van je huisdier, bestaat je camerarol op je telefoon voor 90% uit foto’s van je oogappeltje en wil je je enthousiasme graag delen met anderen? Dan is Pets Place op zoek naar jou! Word een Petfluencer en ga de leukste samenwerkingen aan met Pets Place!

Word een Petfluencer

Wat is een Petfluencer? Petfluencers zijn ra-zend populair. Als Petfluencer heb je een social-media account van je huisdier waarop je de leukste content deelt. Op dit account deel je niet alleen de meest schattige kiekjes van je dier, maar promoot je ook toffe acties en/of producten om zo andere huisdierbaasjes te inspireren.

Pets Place is continu op zoek naar toffe Petfluencers, misschien ben jij dat wel! Geef jouw hond, kat, konijn of ander huisdier op en misschien word jij samen met je huisdier een echte Pets Place Petfluencer!

Meld je hier aan!

Ook Greenfluencers gezocht

Wist je dat er naast Petfluencers ook Greenfluencers bestaan? We horen jullie denken: wat is dat dan? Greenfluencers hebben ook een social-media account maar dan niet voor hun huisdier, maar voor hun tuin!

Heb jij een eigen moestuin, ben jij een echte BBQ-koning(in) of heb je een prachtige tuin vol met de mooiste bloemen en planten? Ook dan is Pets Place op zoek naar jou! Geef je op en misschien word jij de nieuwste Greenfluencer van Pets Place!

Meld je hier aan!

100pmagazine_petfluencer_petsplace

100%NL Magazine Greenfluencer

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place

Delen