100%NL Magazine Vakantieongeluk
Zie ook:
Delen

Probleempje tijdens je vakantie? Geen zorgen, zo gefikst!

Een zonnebril waar je op gaat zitten, een luchtbed dat toch lek blijkt te zijn, je tentdoek gescheurd, of de zool van je hike-schoen die los laat. Niks zo vervelend als je broodnodige vakantiespullen ineens kapot zijn. Gelukkig valt er veel te repareren en ga je met de juiste gadgets altijd goed voorbereid op pad!

Luchtbed lek?

Of het nou je luchtbed om op te slapen of je luchtbed om op te dobberen in het zwembad is, wanneer het lek gaat heb jij een probleem! Of toch niet, want alle opblaasbare spullen zijn zelf makkelijk te repareren met Bison Zacht Plastic Lijm, dankzij de handige reparatiefolie kun je ook de iets grote lekken makkelijk dichten. Zo gefikst, dat ligt weer lekker!

Schoenzool/ Slipper los

Elke wandeltocht of rondje hardlopen wordt een probleem wanneer je schoenzool los is. Met Bison Max Repair reparatielijm plak jij je zool zo weer vast en kun je direct op pad. Maak je geen zorgen de lijm zorgt voor een waterdichte en extra flexibele verbinding, waardoor jij weer elke uitdaging aan kan!

100%NL Magazine Schoenzool

Noodreparatie?

Opzetten, inpakken, verplaatsen, regen, wind en zon. Zonder dat je er echt bij stil staat zijn jouw tentspullen tijdens het kamperen voortdurend onderhevig aan allerlei invloeden. En ja, dat er dan wel eens iets kapot gaat is een feit! Zeker de combinatie van hevige wind en regen vragen op direct handelen bij lekkages of reparaties. Een rolletje Bison Grizzly Tape is daarom onmisbaar op de camping. De tape is van extreem sterke kwaliteit en extra weer- en UV-bestendig, waardoor het juist in extreme weersomstandigheden de uitkomst biedt.

  • Een kapotte scheer lijn
  • Een scheur in je tentdoek
  • Een gebroken campingstoel
  • Een gat in je partytent

Zo, met deze voorbereiding kan jouw vakantie letterlijk niet meer stuk!

Voor meer informatie over repareren kijk je op de website van Bison.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bison

Delen