100%NL Magazine Keuken
Delen

Geen keukenprins(es)? Bespaar zeeën van tijd met deze rechterhand in de keuken!

Ben jij niet geboren met het 'liefde voor koken' gen en sta jij het liefst zo weinig mogelijk in de keuken? Dan is deze gadget van Princess écht iets voor jou!

Nieuwe rechterhand

Met de nieuwe Steam Aerofryer van Princess toveren zelfs de slechtste koks onder ons iets lekkers op tafel. Het innovatieve apparaat kan stomen én hete lucht frituren. Dankzij de inhoud van 6.5L kun je gemakkelijk direct een complete maaltijd klaarmaken voor het hele gezin. Krokante frietjes in het weekend of gestoomde groenten met vlees doordeweeks? Alles kan bereidt worden in één apparaat.

Kook slim

Wie niet ervaren is of niet veel tijd heeft, moet slim zijn! In de airfryer is het moeilijk om een gerecht te laten mislukken. Het bedieningspaneel is heel eenvoudig en de rest gaat eigenlijk vanzelf. Deze krachtpatser bevat 8 voorgeprogrammeerde programma’s voor onder andere gestoomde groenten, kip, vis, vlees, brood, friet, pasta en rijst gerechten. Dus houd jij van versgebakken brood in de ochtend? Met de Steam Aerofryer heb je geen broodbakmachine meer nodig. De stoom- en airfryer functie doen het werk voor je!

Kookinspiratie

Heb je zelf vaak geen kookinspiratie? Kook dan gezellig mee met Princess! De website van Princess staat namelijk boordevol heerlijke recepten die je heel gemakkelijk kunt klaarmaken met de Aerofryer. Denk aan zalm met asperges, perfect gebakken aardappeltjes of zelfs een Oreo cheesecake! Heb jij je nieuwe rechterhand al besteld?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Princess.

Delen