100%NL Magazine kinderen naar school

De scholen gaan weer open: déze dingen gaan ouders straks geheid vergeten!

De basisscholen en de kinderopvang gaan maandag weer open! Voor veel ouders en kinderen geweldig nieuws en een hele opluchting. De scholen waren immers al vanaf de kerstvakantie gesloten. Zorg er daarom voor dat je volledig bent voorbereid op de heropening van de scholen. Je kunt als ouder namelijk een hoop dingen vergeten!

Groeispurt

Kinderen groeien als kool! Zonder dat je het door hebt, kunnen ze binnen een jaar al meerdere kleding- en of schoenmaten zijn gegroeid. Iets waar je waarschijnlijk niet meteen aan denkt, zijn de gymschoentjes van de kinderen. Check dus even of ze inmiddels te strak zitten of zijn versleten en shop bij vanHaren nu hele leuke dans en gymschoenen met korting. Kies bijvoorbeeld voor een roze, witte, zwarte óf jeansgymschoen.

100%NL Magazine gymschoenen vanharen

Warme kleding

Waar we in december nog te maken hadden met iets hogere temperaturen, moeten we ons nu echt goed aankleden voor de kou. Misschien heeft je kindje de afgelopen weken vooral rondgelopen in pyjama en joggingoutfits en heb je nog geen warme truien, mutsen, sjaals en handschoenen kunnen inslaan. Neem nog even een kijkje in de kledingkast van je kinderen en bestel desnoods nog een paar warme kledingstukken.

Verkeersregels

Het is misschien alweer een tijd geleden dat de kinderen de route naar school hebben gefietst. Neem dus voor de zekerheid nog een keer de verkeersregels met ze door of fiets desnoods nog een keertje met ze mee naar school.

Grote stap

Voor veel kinderen is het toch even wennen om na een paar weken thuisonderwijs weer naar school te moeten. Sommige kinderen zijn enorm blij dat ze weer naar school mogen, terwijl anderen het thuisonderwijs misschien gaan missen. Stel je kindje gerust en verwen ze met hun favoriete avondeten.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met vanHaren.