Déze slechte eigenschap hoort bij jouw sterrenbeeld!
Delen

Déze slechte eigenschap hoort bij jouw sterrenbeeld!

Ieder mens heeft zijn goed, maar ook z’n slechte kanten. Of je nu wispelturig bent of heel er onzeker; daar is natuurlijk niks mis mee! Niet iedereen is perfect. Wij vroegen ons af of het hebben van een bepaalde slechte eigenschap te maken heeft met je sterrenbeeld. Bekijk hieronder de slechte eigenschap die bij jouw sterrenbeeld hoort en oordeel zelf!

Waterman

(20 januari tot 18 februari)

Een waterman kan over het algemeen heel kil overkomen op mensen. Jij vindt het vaak moeilijk om nieuwe vrienden te maken doordat je niet snel op iemand afstapt. Ook ben je bang om een verkeerde indruk achter te laten waardoor je jezelf vaak niet op de voorgrond zet. Laat wat meer je mening horen en duik eens in het diepe.

Vissen

(19 februari tot 20 maart)

Vissen zijn hele meegaande en lieve personen. Hoewel je dit misschien niet ziet als een slechte eigenschap, kan het er wel voor zorgen dat mensen snel over je heen lopen. Je neemt het vaak niet voor jezelf op en geeft al snel een ander gelijk. Ook denk je meer aan anderen dan aan jezelf wat natuurlijk heel nadelig is voor jezelf.

Ram

(21 maart tot 19 april)

Een Ram is over het algemeen heel ongeduldig. Je kunt je al snel geïrriteerd raken als iets niet gaat zoals jij vindt dat iets moet gaan. Leg je in plaats daarvan neer bij het feit dat iets niet altijd gaat zoals jij wil. Je zult zien dat je veel relaxter in het leven staat.

Stier

(20 april tot 20 mei)

Stieren zijn over het algemeen heel jaloers! Dit is misschien wel het meest jaloerse sterrenbeeld. Het kan zelfs zo erg zijn dat je vaak niet eens weet waarom je jaloers bent. Bovendien gaat deze jaloezie vaak gepaard met koppigheid wat zeker niet een al te beste combinatie is. Ga bij jezelf na waarom je zo jaloers bent. Vaak is er namelijk helemaal geen reden om jaloers te zijn!

Tweelingen

(21 mei tot 20 juni)

Tweelingen staan bekend als echte afhakers. Je verandert al snel van mening waardoor je veel dingen niet afmaakt. Als je ergens meer moeite insteekt, zul je zien dat je hier ook zelf beter van wordt.

Kreeft

(21 juni tot 22 juli)

Het meest onzekere sterrenbeeld is dan toch wel een Kreeft. Jij vraagt liever de mening van anderen, omdat je niet op je eigen mening vertrouwt. Vraag jezelf af waarom je zo onzeker bent en je zult zien dat die onzekerheid nergens voor nodig is.

Leeuw

(23 juli tot 22 augustus)

Leeuwen zijn daarentegen weer heel zelfverzekerd. Misschien vaak zelfs té zelfverzekerd. Je kunt al snel gaan opscheppen over je kwaliteiten en je zelf ontzettend overschatten. Wees wat meer ingetogen en luister ook eens naar anderen. Niet alleen jouw mening telt.

Maagd

(23 augustus tot 22 september)

De tweede naam van een Maagd is ook wel pietje precies. Je bent een echte perfectionist, waardoor je moeilijk in de omgang bent. Ook ben je ontzettend besluiteloos, omdat je overal zorgvuldig een afweging van maakt om maar tot de beste keuze te komen. Relax een beetje en laat alles iets vaker gewoon over je heen komen. Je zult zien dat het leven dan een stuk leuker is!

Weegschaal

(23 september tot 22 oktober)

Een Weegschaal denkt vaak alleen maar aan een ander. Dit gaat dan ook ten koste van jezelf. Bovendien kan je heel moeilijk tegen kritiek terwijl kritiek niet per se slecht is. Zie het van de positieve kant: neem het op als feedback en doe het de volgende keer wél goed.

Schorpioen

(23 oktober tot 21 november)

Schorpioenen hebben een hele sterke mening en dat kan ook vaak in hun nadeel werken. Bedenk alleen ook dat niet alleen jouw mening, maar die van anderen ook telt. Wees wat minder koppig en je zult zien dat je er meer vriendschappen aan over houdt.

Boogschutter

(22 november tot 21 december)

Het leven van een Boogschutter gaat altijd over rozen. Of althans, zo laten ze dat vaak blijken. Hoewel Boogschutters heel vrolijk overkomen, zijn ze vaak niet eerlijk over hun gevoelens. Praat hier wat meer over Boogschutter en krop niet al die gevoelens op. Dat is voor jezelf alleen maar heel vervelend.

Steenbok

(21 december tot 19 januari)

Een Steenbok is een echte grapjanus. Het is voor jou vaak moeilijk om serieus te zijn. Dit kan soms in je nadeel werken waardoor je mensen kwetst. Niet alle grapjes zijn namelijk grappig. Let daarom goed op met wat je zegt en probeer mensen geen slecht gevoel te geven ook al bedoel je het goed.

Bron: Tipsenweetjes | Beeld: iStock

Delen