100%NL Magazine Vitakraft
Delen

Kattenbaasjes opgelet: met déze snack kunnen jij en je kat samen een vorkje prikken

Is het jouw ultieme droom om samen met je kat een vorkje te prikken en samen te genieten van lekker eten? Dan is déze snack echt iets voor jou (en voor je kat natuurlijk).

Samen snacken

Na een lange werkdag kan je niet wachten om daarna heerlijk op de bank te gaan zitten met een lekkere snack. Zit je eindelijk lekker, springt je geliefde kat op tafel die alles uit de kast haalt om een hapje van je te bietsen. Zielige miauwtjes, kopjes en vragende oogjes. Zou jij het kunnen weerstaan? Denk er goed over na, want je kat mag niet zomaar alles eten. Veel producten die wij als gewoon ervaren en dagelijks gebruiken in de keuken kunnen giftig zijn voor katten.

Toch bestaat er een snack waar je kat ontzettend blij van gaat worden!

Choupette: dé smaaksensatie voor je kat

Wist je dat katten dol zijn op kaas? Op kaas ja. Komt jouw kat ineens bij je zitten als je lekker met een kaasplankje op de bank zit? Dat is niet gek, want katten zijn echte fijnproevers én gek op kaas!

Gelukkig kan je tegenwoordig je kat verwennen met zijn eigen kaasplankje. Maak kennis met de overheerlijke kattensnack Choupette van Vitakraft! Choupette zijn heerlijke vlezige hapjes gevuld met romige kaas. Bij elke hap wordt je kat verrast door de heerlijke kaasvulling wat jouw kat doet spinnen van geluk. Choupette is een ware delicatesse voor jouw kat! Met deze kattensnack wordt elke borrelavond een gegarandeerd succes.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vitakraft

Delen