100%NL Magazine Keuken Kampioen
Delen

Scoor nu je keuken met speciale fabriekssale bij Keuken Kampioen!

Het zijn hele bijzondere tijden. Ook voor Keuken Kampioen. In heel Nederland is de keuken nu meer dan ooit de plek waar het gezin samen leeft. Een thuiskantoor, puzzelplek, amateur-atelier en zelfs klaslokaal. Daardoor zien we ook meer aan onze keukens. Denk je na over een nieuwe keuken? Dan denkt Keuken Kampioen graag met je mee. En de mogelijkheden zijn eindeloos: in de eigen fabriek maken ze precies de keuken die je wilt, wat je smaak ook is.

FabrieksSale

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is nu extra aantrekkelijk. Tot en met zondag 3 mei bieden zij 40% korting op alle keukens en monteren zij de keuken tevens gratis bij u thuis.

Welkom in de winkels

Wil je weten hoe jouw keuken er uit kan zien? De Keuken Kampioen adviseurs inspireren je graag in een showroom bij je in de buurt. Al gaat alles uiteraard wel een beetje anders en zorgen ze in de showrooms met een paar voorzorgsmaatregelen voor ieders veiligheid.

Handig in deze tijden; maak een afspraak

Plan een afspraak op een moment wanneer het je uitkomt, dit kan nu zelfs tussen 10.00 en 22.00 uur. Een afspraak maken doe je eenvoudig zelf via www.keukenkampioen.nl/afspraak

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keuken Kampioen

Delen