100%NL Magazine AllSafe
Delen

Staan jouw sport- of hobbyspullen in de weg? Zó los je dat op!

Knapt jouw huis ook uit zijn voegen door de vele spullen die je nodig hebt voor je geliefde sport of hobby? Dan hebben wij de oplossing voor je!

Ruimte voor je sport- of hobbyspullen

Of je nu een fanatieke golfer bent, een liefhebber van outdoor avonturen, een watersportliefhebber of een trotse eigenaar van een motor, één ding hebben jullie allemaal gemeen: de behoefte aan meer ruimte. Ruimte voor avontuur, ruimte voor vrijheid, voor het najagen van je passies zonder gehinderd te worden door een overvloed aan spullen in huis.

Zoveel hobby’s, zoveel spullen

100%NL Magazine AllSafeWielrenners weten als geen ander hoe belangrijk het is om hun kostbare fietsen en bijbehorende uitrusting veilig op te bergen. Of je nu een fervent wielrenner bent die elk weekend de weg op gaat of gewoon geniet van een ontspannen ritje door de natuur, het hebben van voldoende opbergruimte voor je fietsen en accessoires is essentieel.

Golfers kennen het gevoel. Je hebt je golfclubs en uitrusting alleen nodig op het moment dat je de green betreedt. De rest van de tijd nemen ze kostbare ruimte in beslag.

Ben je een liefhebber van outdoor avonturen? Kampeeruitrusting, bergschoenen en andere benodigdheden kunnen snel een wirwar worden in je huis of garage.

En degenen die genieten van de vrijheid van de open weg op hun motor weten ook hoe fijn het is om een veilige plaats voor hun stalen ros te hebben. Je wilt er natuurlijk wel zeker van kunnen zijn dag hij in topconditie blijft voor je volgende rit.

Dé oplossing!

Met ALLSAFE Mini Opslag hoef je je nooit meer zorgen te maken over het vinden van voldoende ruimte voor al je sport- en hobbyspullen. De beveiligde opslagfaciliteiten bieden de perfecte oplossing voor het opbergen van je uitrusting wanneer je deze niet nodig hebt. Of je nu een golfliefhebber bent die zijn clubs alleen gebruikt tijdens het weekend, of een outdoor avonturier die zijn kampeerspullen slechts een paar keer per jaar nodig heeft: ALLSAFE is de ideale oplossing!

Vol trots viert ALLSAFE Mini Opslag 25 jaar ruimte en gemak! Bij ALLSAFE begrijpen ze dat ruimte een luxe is die niet altijd gemakkelijk te vinden is, en daarom streven ze ernaar om ruimte genoeg te bieden voor iedereen die dat nodig heeft. Ontdek waarom ALLSAFE al 25 jaar lang dé oplossing is voor ruimteproblemen, en maak je leven een stukje gemakkelijker met deze opslagfaciliteiten!

100%NL Magazine AllSafe

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ALLSAFE

Delen