100pmagazine_panterbadje_01

SUMMER VIBES: Dít is het leukste kinderzwembad van deze zomer!

Met dit prachtige panter kinderzwembad fleur je jouw tuin tijdens zomerse dagen direct op tot een heus speelparadijs!

Tijdens deze zomer is dit speelzwembad een échte musthave. Fleur de tuin op tijdens de hete dagen met dit prachtige zwembad voor kleine kinderen.

Summerlove

Wat is dit toch een heerlijke tijd! Plantenbakken worden weer gevuld met de mooiste bloemen en alle tuinsets met kleurrijke kussentjes zijn weer tevoorschijn gehaald. Met dit stijlvolle kinderbadje met hippe tijgerprint en glijbaan maak je het zomerse plaatje echt compleet.

100pmagazine_panterbadje_04

Welcome to the jungle!

Terwijl de kleintjes kunnen ravotten als kleine panters in de jungle, kun jij als ouder genieten op een afstandje van het tropische tafereeltje. Het zonnetje op je gezicht, een boekje op je schoot en een wijntje in je hand. Lekker luieren vanuit je tuinset terwijl de kids zich vermaken in dit gave speelzwembad. Need we say more?

Het kinderzwembad

Dit gave kinderzwembad heeft een geweldige, beige panterprint en is voorzien van een watersproeier. Deze is heel gemakkelijk aan te sluiten aan een tuinslang en heeft een leegloopfunctie. Het leuke aan dit kinderbadje is dat er diverse speelelementen bij zitten, zodat de kids zich de hele dag kunnen vermaken. Er kunnen wel 4 kinderen tegelijk in spelen. En het is een echte eyecatcher om te zien!

Shoppen met korting

Met dit stijlvolle speelzwembad met panterprint gaan de kinderen een fantastische zomer tegemoet. Shop het kinderbadje van Swim Essentials nu met een flinke korting bij deleuksteshop.nl!

Laat de zomer maar komen!

100pmagazine_panterbadje_02