Stem nu op het meest talentvolle huisdier van Nederland!
Delen

Stem nu op het meest talentvolle huisdier van Nederland!

Veel huisdierenbaasjes hebben de afgelopen weken massaal video’s gedeeld van hun talentvolle huisdier op social media. We hebben honden, katten, hamsters, konijnen en zelfs ratten voorbijzien komen! Van al deze inzendingen zijn er nu 25 gekozen die kans maken op de titel Podiumbeest 2020!

Denk aan een hond die de was doet, een poes die een high five geeft en een rat die een snoepje naar zijn bak brengt. De concurrentie was moordend en de spanning was om te snijden, maar uiteindelijk heeft Pets Place 25 huisdieren uitgekozen waarop gestemd mag worden.

Vanaf vandaag kun je dus stemmen op je favoriete huisdier! Is jouw huisdier een van de talenten waarop gestemd mag worden? Trommel dan je hele familie, vriendenkring en buurt op om te stemmen en ga voor de finaleplek! Natuurlijk kun je ook stemmen op het huisdier die jij het allerleukste vindt. Op de website van Pets Place vind je nog een keer alle video’s van de podiumbeesten. Op wie stem jij?

De 10 beste huisdieren gaan door naar de finale en zullen op 4 oktober om 12:00 te horen krijgen wie de felbegeerde winnaar is van de € 1000 shoptegoed bij Pets Place! Kijk ook live mee naar de finale op de Facebook, Instagram of YouTube van Pets Place.

 

Delen