100%NL Magazine WeFind.one
Delen

Nooit meer teveel betalen voor een televisie? Raadpleeg deze handige site!

Met al die stuntprijzen en kortingen heb je als klant het overzicht al snel verloren wat betreft de laagste prijs voor een televisie. Het is iedereen al eens gebeurd: je koopt iets en de volgende dag zie je het ergens anders goedkoper. Die scherpe deal is weer aan je neus voorbijgevlogen. De Nederlandse startup WeFind.one zorgt ervoor dat jij altijd de laagste prijs betaalt voor je televisie!

WeFind.one onderhandelt met bedrijven om tot een scherpe aanbieding te komen en stuurt deze hoogstpersoonlijk via de e-mail naar je toe. Wat overigens ook heel sympathiek is van de startup, is dat de aanbiedingen vaak komen van kleinere winkels en webshops. Op deze manier kunnen zij opboksen tegen de grote bedrijven.

Wij waren toch wel benieuwd geworden naar deze creatieve startup. We spraken met medeoprichter Jeroen Hubert. “We zijn WeFind.one begonnen vanuit de frustratie dat je online niet kan onderhandelen over de prijs van een product. Iedereen betaalt maar gewoon de prijs die op de website staat. Dat is toch vreemd? Ons doel is dan ook om voor zoveel mogelijk mensen de beste, op maat gemaakte, deal te onderhandelen voor de televisie die zij willen kopen. En tegelijkertijd bieden we de middelgrote en kleinere webshops hiermee de mogelijkheid te concurreren met de drie grote webshops in Nederland. Het enige wat je hoeft te doen is aan ons door te geven welke televisie je wilt kopen. En dan gaan wij aan de slag voor je. En geven je de beste deal, die alleen voor jou geldig is. We starten overigens met televisies maar breiden snel uit naar andere elektronica en huishoudelijke apparaten”.

Dus heb je besloten welke televisie je wilt kopen? Ga dan eerst even naar www.wefind.one en laat hen een persoonlijke, op maat gemaakte deal voor je onderhandelen. Dan weet je zeker dat je minder betaalt dan de rest van Nederland. En meer waar voor je geld krijgt. Wel zo slim!

Delen