GEZOCHT: Mensen die THERME Anti-Transpirant Behandelspray- of crème willen proberen!
Zie ook:
Delen

GEZOCHT: Mensen die THERME Anti-Transpirant Behandelspray- of crème willen proberen!

Heb jij last van overmatige transpiratie? Dan is de THERME Anti-Transpirant Behandelspray- of crème echt iets voor jou!

Overmatig transpireren

Zweten is heel natuurlijk. Zweet wordt gevormd door de zweetklieren. Die krijgen een startsignaal van de zenuwen in de huid die temperatuur registreren. Is de lichaamstemperatuur boven de gemiddelde normale temperatuur van 37 graden Celsius? Dan zorgen de zweetklieren door middel van het afvoeren van de warmte (zweet) je lichaam weer wordt afgekoeld. Sommige mensen zweten meer dan anderen. Een echte oorzaak van overmatig zweten is er niet, maar erfelijkheid kan een rol spelen. Er kan wel een medisch oorzaak zijn van overmatig zweten, dit heeft vaak te maken met medicijnen, hormonale veranderingen, chronische ziekte of infectie. Zweetgeur ontstaat dan weer als dat zweet een reactie aangaat met bacteriën.

THERME Anti-Transpirant Behandelspray of crème

THERME Anti-Transpirant Behandelspray – of crème helpt effectief tegen transpiratievocht – of geur en geeft je tot maximaal 5 dagen bescherming! De producten hebben een twee- of drievoudige werking. Zo zorgt aluminium chloorhydraat voor een tijdelijke laagje in het zweetkanaal waardoor de afscheiding van zweet wordt geremd en tevens werkt dit ingrediënt diepgaand in op de bacteriën die de zweetgeur vooroorzaken. De THERME Anti-Transpirant Behandelcrème bevat naast aluminium chloorhydraat ook een actief ingrediënt wat een kalmerende eigenschap heeft op de huid. Het helpt huidirritaties te verzachten en roodheid te verminderen.

De behandelproducten bevatten beide o% parfum, en zijn dermatologisch goedgekeurd. De Behandelspray is tevens ook geschikt voor het gebruik van zweetvoeten en de Behandelcrème bevat naast 0% parfum ook 0% alcohol en is nieuw op de markt!

therme

Testpanel gezocht!

Ben jij benieuwd naar deze producten en wil jij kijken elke jou favoriet is? We geven 10x een setje van een THERME Anti-Transpirant Behandelspray en THERME Anti-Transpirant Behandelcrème weg!

Vul onderstaande vragen in, laat je gegevens achter en wie weet ben jij wel één van de gelukkigen! De 10 winnaars worden gevraagd om hun ervaringen met ons te delen. Wij nemen daarvoor contact op met de winnaars.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Therme

Delen