Verwen je partner met de Vaderdag cadeauset van hannah!
Delen

Verwen je partner met de Vaderdag cadeauset van hannah!

Heb jij ook elk jaar steeds meer moeite met het vinden van een origineel cadeau voor je vader? Zondag 21 juni is het namelijk weer zover: Vaderdag! Gelukkig hebben wij een idee voor een cadeau waar jijzelf ook heel blij van wordt!

Je kent het vast wel. Je staat in de douche en pakt de douchegel en komt er vervolgens achter dat deze leeg is. Of verdenk jij de man des huizes ervan dat hij jouw crème steelt? Het kan natuurlijk ook dat ze gewoon een beetje verzorging nodig hebben. Verras hem daarom met zijn eigen hannah set!

Met Vaderdag in het vooruitzicht heeft hannah namelijk een speciale cadeauset gelanceerd bestaande uit een Shower Treatment, Body Oil en een comfortabele boxershort met een vette knipoog. Hoe leuk!

Hij begint de dag goed met een heerlijke Shower Treatment van hannah waarmee hij weer fris en schoon is, maar ook zijn huid hydrateert. Het is ook een ideale scheerolie. Met de Body Oil verzorg je de droge huid, ga je huidveroudering tegen en kun je het bovendien gebruiken als massageolie! Vanaf vandaag is de cadeauset verkrijgbaar voor €55,- bij de erkende hannah huidcoaches en op hannah.nl.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hannah.

Delen