100%NL Magazine BoekenVoordeel
Delen

Stress voor Vaderdag? Zó scoor jij het perfecte cadeau op basis van zijn sterrenbeeld!

Ben jij nog op zoek naar het perfecte Vaderdagcadeau? Wij helpen je een handje op weg!

Vaderdag: vind het perfecte cadeau!

Vaderdag staat weer voor de deur en dat betekent dat we allemaal op zoek gaan naar het perfecte cadeau. Maar wat geef je aan een man die alles al heeft? Geen zorgen, wij hebben het antwoord! Ontdek in dit artikel welk cadeau perfect bij jouw vader past, gebaseerd op zijn sterrenbeeld. Zo maak je Vaderdag dit jaar extra speciaal!

Steenbok

Steenbokken zijn trouw, doelgericht en hebben een ijzeren discipline. En die discipline zullen ze nodig hebben bij deze Revell Queen tour truck 50th Anniversary 3D Puzzel. Deze puzzel bestaat uit 128 stukjes en is een 3D puzzel van een vrachtwagen met ontwerp van Queen.

100%NL Magazine BoekenVoordeel

Waterman

Watermannen zijn avontuurlijk én erg onafhankelijk. Ze hebben graag zelf de touwtjes in handen en gaan graag een nieuwe uitdaging aan. Met de legpuzzel Jan van Haasteren EK Voetbal 2024 geef je je vader zeker een uitdaging, want deze legpuzzel heeft meer dan 1000 stukjes!

100%NL Magazine BoekenVoordeel

Vissen

Vissen zijn dromerig en laten zich het liefste meeslepen in een mooi verhaal of een pakkende film. De film The Beekeeper is dus hét perfecte cadeau voor jouw vader! Zeker weten dat hij zich helemaal kan inleven in deze spannende actiefilm!

100%NL Magazine BoekenVoordeel

Ram

Iedereen weet dat Rammen vurige types zijn. Hou houd je deze licht ontvlambare types tevreden? Dat kan maar één ding zijn: het boek ‘BBQ Kamado – Fire, food, friends‘. Een kennismaking met de technieken van keramisch barbecueën, inclusief recepten voor zowel beginners als gevorderden.

100%NL Magazine BoekenVoordeel

Stier

Het sterrenbeeld Stier kenmerkt zich door zijn goede karakter. Stieren houden van gezelligheid en brengen het liefste veel tijd met vrienden en familie door. Rummikub twist is daarom uiterst geschikt voor een Stier! Zeg maar hallo tegen de spelletjesavonden. 😉

100%NL Magazine BoekenVoordeel

Tweelingen

Het meest creatieve sterrenbeeld is natuurlijk Tweelingen. Tweelingen zijn niet alleen heel creatief, maar ze hebben ook een grote liefde voor verzamelen. De UEFA Euro 2024 – Starterpack album is een boeiende verzamelervaring, en dus uitermate geschikt voor een Tweeling! Het bevat 3 pakketten stickers en een 88 pagina’s tellend album. Begin met de verzameltocht en maak het compleet!

100%NL Magazine Boekenvoordeel

Kreeft

Kreeften-vaders zijn gevoelig en zorgzaam, en eigenlijk gewoon de allerliefste vaders die er bestaan. Waar je hem echt blij mee maakt? Even quality time samen. Daarom is het boek ‘Ik Vind je lief Papa‘ het perfecte cadeau voor Vaderdag!

100%NL Magazine Ik Vind Je Lief Papa

 

Leeuw

Iedereen heeft wel een Leeuw in zijn/haar omgeving. Ze houden van de spotlight en doen er alles aan om op te vallen. Het ‘Echte mannenkookboek – Recepten voor hongerige kerels‘ is dan ook zeker weten een schot in de roos! Zeker weten dat ze gelijk willen laten zien wie er de beste kok in de keuken is!

100%NL Magazine BoekenVoordeel

Maagd

De Maagden zijn altijd rustig, houden niet van de shine en houden van rust. Met de Lego Ninjago: Geheim van de Ninja gun je jouw vader en zijn kind echt even een momentje voor hunzelf. Laat ze samen de geheimen van de Ninja ontdekken met dit geweldige handboek.

100%NL Magazine BoekenVoordeel

Weegschaal

Als er één sterrenbeeld die houdt van goede en harmonieuze gesprekken, dan is het de Weegschaal wel. De Vertel Eens Hartenvragen voor vaders is daarom dan ook een schot in de roos. Ontdek door de vraagkaartjes wat je altijd al wilde weten over je vader en voer dierbare gesprekken.

100%NL Magazine BoekenVoordeel

Schorpioen

Stille wateren, diepe gronden…dat is de Schorpioen. Het is dan ook heel lastig om een geschikt cadeau te vinden voor dit specifieke sterrenbeeld. Gelukkig zit je met dit cadeau áltijd goed: een boxset met 5 LP’s van The Beatles – The home and away 1964-1966. Succes gegarandeerd!

100%NL Magazine LP The Beatles

Boogschutter

Wij gunnen iedereen een Boogschutter in zijn of haar leven, want dit zijn echt de allerbeste vrienden die je kunt hebben. Maar let op: ze kunnen ook strijdlustig zijn! Boogschutters kunnen niet heel goed tegen hun verlies. Probeer maar eens te winnen van je competitieve vader tijdens een potje Keezen! Met het Keezenspel heb je het gezelligste bord- en kaartspel van Nederland in handen!

100%NL Magazine BoekenVoordeel

Ga voor meer inspiratie en leuke cadeautjes naar de website van BoekenVoordeel!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BoekenVoordeel

Delen