100%NL Magazine KlikAanKlikUit
Delen

Het bestaat écht: het ideale Valentijnscadeau voor de man!

Het blijft iedere keer weer een lastige opgave: een cadeautje zoeken voor een man.

Valentijnsdag

Op 14 februari viert de liefde hoogtij, dan is het Valentijnsdag. Dé perfecte dag om je geliefde eens wat extra liefde te geven. De bossen rozen worden besteld, valentijnsgedichten worden geschreven en de restaurants zitten vol geboekt.

Heb jij het ideale cadeautje voor de man al gescoord? Dit kan een hele moeilijke klus zijn, want wat geef je hem nou?

Zoek niet langer, want wij hebben het perfécte cadeau voor de man gevonden!

Ideaal cadeau voor de man!

Waar vrouwen er om bekend staan dat ze wel 100 dingen tegelijk aan kunnen ( 😉 ) ligt dat bij de man wel anders. ‘Praten en breien tegelijk!’, klinkt het welbekende spreekwoord. Maar met dít cadeau zal je man je versteld doen staan en laten zien dat hij wel degelijk twee dingen tegelijk kan!

Want wat dacht je van deze compacte buitenset? Met de slimme afstandbediening bedien je met één klik op de knop alle tuinverlichting op afstand. Ideaal voor de warme dagen waarop je nog even in je luie stoel wilt liggen, of als je liever binnen blijft om ‘s avonds de tuinverlichting aan te zetten.

De stekkers hebben een zendbereik van maar liefst 70 meter en zijn geschikt voor alle apparatuur met een stekker. Van je tuinverlichting tot aan je vijverpomp, alles kan! Je shopt de compacte buitenset hier!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met KlikAanKlikUit

Delen