100%NL Magazine Pets Place
Delen

I waf you! De leukste Valentijnsartikelen voor je huisdier

Nog even het is weer zover, de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag! Maar vergeet je je lieve huisdier niet?

Ook voor je huisdier is het Valentijnsdag!

Valentijnsdag, dé dag in het jaar waarop geliefden elkaar eens extra verwennen. Een bosje bloemen hier, een doosje bonbons daar. Het kan niet op! Maar als we even goed nadenken, vergeten we dan niet iemand? Juist ja! Je trouwe huisdier, die je iedere dag weer overlaadt met kusjes en liefde.

Wij zetten de allerleukste Valentijnscadeautjes voor jouw huisdier op een rijtje. Zo geef je jouw trouwe vriendje ook een Valentijnsdag om nooit meer te vergeten.

Hond

Heb jij een trouwe viervoeter en zou je die eens wat extra liefde willen geven? Nou dat kan!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een nieuwe mand? Zo’n lekkere zachte, waar je hond zich snel in zal thuisvoelen. De Wooff Mand in een velours stof is niet alleen heel hip, maar ook nog eens heerlijk zacht en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op Valentijnsdag mag een hartjesknuffel natuurlijk niet ontbreken. Het Lovely Heart van Adori is speciaal ontworpen voor hondjes en gemaakt van een zachte stof. Liefde gaat door de maag, óók bij honden! Met het Trixie Denta Fun Chicken Heart geef je niet alleen liefde, maar ook een smakelijke kauwsnack. Yum!

100%NL Magazine hond Pets Place

Kat

Purrrrrrrfect! Natuurlijk is er ook aan de katten gedacht en vind je in het assortiment van Adori ook een kattenspeeltje in de stijl van Valentijn. Té schattig! Show je liefde en laat je kat spinnen van geluk van de hartvormige snacks van Trixie Premio. En wat dacht je van de Adori Mand Donut Lovely? Een heerlijke zachte mand gemaakt van fleece stof met -hoe toepasselijk- een hartjesprint. Zeker weten dat je kat zich super geliefd zal voelen!

100%NL Magazine Kat

Knaagdieren

Heb jij een konijn of een cavia? Ook voor die beestjes bestaan genoeg leuke items om ze te verrassen. Met het grote hart van Tiny Friends heb jij een schot in de roos! Deze smakelijke en krokante lekkernij zal zeker in de smaak vallen. Ook voor de kleinere knaagdieren zoals de hamster of rat is gedacht! De Supreme Hazel Lovelies zijn klein van formaat, maar groot van gebaar.

100%NL Magazine Knaagdieren

Vogel

Heb je zelf vogels of geniet je met volle teugen van de vogeltjes buiten? Verras ze dan eens met een lekkere trosgierst of hang een smulbol op. Wil je nou écht je liefde tonen en dat combineren met een leuke bezigheid? Je kunt natuurlijk ook zelf een lekkere vogelsnack bakken. Hartstikke leuk om samen met je kinderen te maken om vervolgens te kijken of het in de smaak valt!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place

Delen