Verras je vader met een prachtige foto voor aan de muur!
Delen

Verras je vader met een prachtige foto voor aan de muur!

In mei en juni is het de beurt aan de kinderen om vader en moeder eens enorm te verrassen. In deze periode wil je ze, misschien wel meer dan ooit, laten merken dat jullie altijd dichtbij elkaar zullen zijn. Verras ze daarom dit jaar met een persoonlijk fotocadeau!

Een prachtige tuinposter, een foto collage of zelfs een foto op textiel; bij fotocadeau kun je alle kanten op met je foto’s. Verras je vader of moeder met een leuke foto van de kleinkinderen of van jezelf met je broers en/of zussen. Zijn ze al voorzien van leuke familiefoto’s? Dan misstaat een mooie bloemenzee aan de muur ook zeker niet! Speciaal voor Moeder- en Vaderdag geeft Fotocadeau ook nog eens 50% korting op jouw aankoop. Met de kortingscode MG50 bestel je jouw fotocadeau voor de helft van de prijs. Voor meer inspiratie en productinformatie ga je naar de website van fotocadeau.

Lekker naar buiten

Zit of werkt je vader (of moeder) liever in de tuin, maar is er op het gebied van gezelligheid en/of groene vingers nog wel wat winst te behalen? Ga dan voor de tuinposter en geef de tuin in vijf minuten een bloemenzee, prachtige waterpartij, een fantastische zonsondergang of een tafel vol gezelligheid.

Begin van een collage

Muchopix is een nieuwe, trendy en makkelijke manier om een fotocollage op een van je muren te beginnen. Kies voor rond, vierkant of de hexagon (5 formaten per vorm). Door de plakstrip en het afstandhoudertje kun je ze makkelijk en exact even ver van elkaar af hangen. Doordat je niet hoeft te boren, kun je ze makkelijk verhangen en steeds verder werken aan je collage!

Terug naar school?

Een foto op textiel zal je waarschijnlijk bekend voorkomen van de posters die vroeger in het klaslokaal hingen. Latje boven, latje onder en opgehangen aan het touwtje. Je kunt ze bestellen met elke foto die je maar wilt. De latten zijn er in zwart, wit of hout.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fotocadeau.

Delen