100%NL Magazine wanddecoratie
Delen

Met déze leuke wanddecoratie trends maak jij je huis in een klap sfeervol!

Heb je het idee dat jouw interieur wel een opknapbeurt kan gebruiken? Begin dan bij de wanddecoratie! Daarmee kun je namelijk van een saaie ruimte een sfeervol geheel maken! Wij zetten een paar trends op een rijtje die jij zéker aan de muur wilt hebben.

Schilderlijst met speaker

In samenwerking met Ikea ontwikkelde Sonos de SYMFONISK speaker: een bijzondere combinatie van een geluidsinstallatie en wanddecoratie. Het belangrijkste uitgangspunt bij het ontwerpen van de nieuwe SYMFONISK speaker was dat het product gezien kan worden als een kunstwerk. De SYMFONISK schilderijlijst met wifi-speaker kan aan de muur worden gehangen of worden neergezet. De speaker wordt standaard geleverd met een wit of zwart paneel met daarop een grafisch ontwerp dat geluid visualiseert. Daarnaast zijn er in totaal twaalf verwisselbare panelen beschikbaar, zodat de speaker past bij verschillende soorten kunst in huis en bij elk interieur. Van een abstract design met geometrische figuren tot een paneel met verfspatten. De nieuwe speaker maakt verbinding met je telefoon door middel van wifi en kan gekoppeld worden aan andere SYMFONISK en Sonos speakers. Ook kan de speaker gebruikt worden als enige geluidsbron in de kamer. Net als de andere SYMFONISK producten is de speaker te bedienen via de Sonos-app – daardoor is er toegang tot meer dan honderd streamingdiensten.

   

Posters om bij weg te dromen

Wanneer je de muurposters van Desenio ziet, ben je gelijk verkocht. De mooiste, creatiefste en meest originele designs voor aan de muur. Maakt niet uit waar je van houdt, met alle wensen weten ze raad. Ze bieden posters aan die passen bij een strak en modern interieur tot een heel kleurrijk interieur. Maar ook posters voor in de kinderkamer, keuken of gewoon leuk om cadeau te doen. Daarbij verkopen ze ook prachtige lijsten in dezelfde formaten als de aangeboden posters. Een kijkje waard!

  

Wandspiegels

Iets wat ook helemaal hip is dit moment zijn wandspiegels in alle soorten en maten. Een echte eyecatcher aan de muur die je ruimte in een klap groter maakt. Kleine ronde spiegels aan elkaar, of los van elkaar in verschillende maten, de spiegels zijn eindeloos te variëren. Fonq biedt verschillende soorten wandspiegels aan, heel leuk om eens een kijkje te nemen.

  

Industriële wandrekken

Naast schilderijen, spiegels en geluidsinstallaties, is het natuurlijk ook heel praktisch én mooi tegelijk om een wandrek aan je muur te hangen. Je kunt er fotolijstjes, kaarsen, plantjes of andere decoratie op plaatsen om sfeer te creëren in de kamer. Ze hebben ze bij Dimehouse in alle soorten en maten. Leuk boven de bank naast de eettafel of in de hal.

  

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Sonos.

Delen