100%NL Magazine horoscoop
Delen

Wat staat jou deze winter te wachten? Je leest het in déze winterhoroscoop

De single Tweelingen heft over aandacht niet te klagen en de Kreeft moet zich maar niet opgeven voor ‘Ik vertrek’. Lees hoe de sterren jouw winter zien. Plus: wat zou een goed voornemen voor 2024 kunnen zijn?

Ram

21 maart – 20 april
Opvallend: het zijn steeds dezelfde mensen door wie je in de stress schiet. Het is tijd om ze niet meer te zien – of een stuk minder. Regel het! Kost een beetje, scheelt een hoop. Ben je single dan zijn het verwarrende tijden. Tenminste, als je een relatie wilt. Lust en liefde gaan niet altijd gelijk op, jammer om maar een van de twee te ervaren. Hebberig om het allebei te willen hebben? Nee, doe jezelf vooral niet te kort.
Goed voornemen voor 2024: Leg je een nieuw kledingstuk in je kast, dan moet er iets ouds uit.

Stier

21 april – 20 mei

Run je een bedrijf met je partner? Jullie lijken wat zakelijk met elkaar om te gaan. Zonde toch? Nu het winter is, is het de hoogste tijd om minder afleiding te zoeken en je aandacht weer op je liefste te richten. Heb je nog zin (en geld) om op vakantie te gaan, dan is november geweldig. Het liefst een reis waarbij je zelf ook veel in beweging bent. Bezuinig in december niet op het onderhoud van je auto en fiets.

Goed voornemen voor 2024: Minstens vijf culturele uitjes voor ontspanning en inspiratie plannen.

Tweelingen

21 mei – 21 juni
Heb je al lang een relatie, dan ontvang je signalen dat je geliefde wat meer ‘los’ van je wil. Daar kun je van in de vlekken schieten, maar doe dat nou niet. Luister, vraag en kom er samen uit. Singles kunnen verbaasd zijn over de hoeveelheid aandacht die ze krijgen. Je hoeft er weinig voor te doen. Nou, leuk toch? Dit kan een serieuze relatie worden. Misschien is samen kerst vieren bij jouw familie een klein stapje te ver. Volgend jaar, misschien?

Goed voornemen voor 2024: Geef meer complimenten aan de mensen van wie je houdt.

Kreeft

22 juni – 22 juli
Hopelijk heb je je niet opgegeven voor ‘Ik vertrek’, want dit zijn niet de maanden om het roer om te gooien. Neem deze winter te tijd om bepaalde kwesties te herkauwen en neem geen besluiten die veel consequenties hebben. En kijk eens naar je hand: daar zit een gat in! Het is maar tijdelijk en het is leuk voor je vrienden en familie, want je bent doorlopend vrijgevig. Maar als je toch bezig bent: sla jezelf niet over.
Goed voornemen voor 2024: Duidelijke doelen stellen en jezelf genoeg tijd geven om die te halen.

Leeuw

23 juli – 23 augustus
Je kijkt veel achterom én vooruit. Dat is begrijpelijk, want vooral op werkgebied verandert er van alles en dat moet je ergens kunnen plaatsten. Dikke kans dat je in het hier en nu geen genoegen meer neemt met middelmatigheid. Zelf ben je dat toch ook niet? Nou dan! Wordt er naar jouw mening gevraagd, dan geef je die ongezouten. Maakt niet uit of het je baas of nieuwe buren zijn. Eerlijkheid wordt overschat, Leeuw, dat zou je moeten weten.

Goed voornemen voor 2024: Bijhouden wat je leent, uitleent en aan wie.

Maagd

24 augustus – 22 september
Een stukje avontuur naar de Maagd toe. Kom maar door, jij doet mee, waar kun je je inschrijven? Het moet gezegd: ‘men’ heeft je er graag bij, want je bent zo lekker optimistisch, realistisch en praktisch. Daar komt nu bij dat je graag wilt leren. Gewoon lekker in de praktijk van anderen en niet uit een boek of in een klas. Dit zijn ook maanden waarin je mensen ontmoet die anders zijn dan jij, maar met wie je makkelijk klikt.
Goed voornemen voor 2024: Meer dansen en meezingen, gewoon in je eentje in de kamer.

Weegschaal

23 september – 22 oktober

Roddel, achterklap of een flink potje klagen en zeuren. Jou niet bellen! Je zit graag in je eigen veilige bubbel met de mensen van wie je houdt. Oorlog, politiek en andermans ellende je houdt je erbuiten zo lang dat kan. Wat kun je doen? Niet genoeg, zo lijkt het. Het raakt je harder dan anders. Daar staat tegenover dat als je extra rust neemt of leuke dingen met je liefies doet, je daar ook extra van opknapt. Geef daar dus lekker aan toe.

Goed voornemen voor 2024: Meer tijd inplannen om gezonde maaltijden te koken.

Schorpioen

23 oktober – 22 november

Hangt je relatie al een tijdje in dezelfde groef, dan is nu de tijd om de naald een tikkie te geven. Tijd voor een ander geluid. Dat moet alleen niet tè onvoorspelbaar worden allemaal, want daar word je dan weer bijzonder zenuwachtig van. Je gaat erg lekker op voorspelbaarheid en structuur, behalve in je relatie dus. Best ingewikkeld, maar je bent de moeite waard en daar kom je zelf ook steeds meer achter. Zelfkennis is goud waard!
Goed voornemen voor 2024: Meer tijd nemen voor beslissingen en je niet meer op te laten jagen.

Boogschutter

23 november – 21 december
Nee, laat jou maar even. Tuurlijk kook jij voor iedereen met de feestdagen! En dat ene klusje doe je ook liever zelf, want anders moet je het toch opnieuw doen. Vind je het gek dat je af en toe tè moe bent? Je kunt veel hebben, maar te veel leuke dingen geven ook stress. Bovendien lijkt het erop dat er een nieuwe baan of woonsituatie aankomt, daar heb je al je energie voor nodig.
Goed voornemen voor 2024: Je inschrijven voor een wekelijks sportklasje. Samen met een vriendin – als stok achter de deur.

Steenbok

22 december – 20 januari

Jij hoeft het deze winter niet koud te hebben. Je bent extra close met je geliefde en die kan jouw koude voeten prima hebben in bed. Singles hebben een ruim aanbod voor zowel hotte als hilarische dates. Voor die koude voeten neem je wel een kruik, want lol is leuk, maar het moet niet te dichtbij komen, allemaal. Dat geldt niet voor je kinderen, je bent closer dan ooit met ze. Pas wel op dat je ze niet smoort met je moederliefde.

Goed voornemen voor 2024: Kun je ergens het verschil maken? Ga ervoor!

Waterman

21 januari – 19 februari

Het komt je nu niet vanzelf aanwaaien, maar dat vind je niet erg. Je bent niet vies van een potje hard werken. Vooral als jouw inzet ook iets extra’s oplevert. Dat doet het op veel gebieden (Kansen! Skills!), behalve op het financiële gebied. Ja, zéker jammer, maar dat – spoiler-alert – komt komend jaar dan weer. Je houdt nu wat minder over omdat je extra uitgaves voor je huis hebt. Ga daarbij voor kwaliteit en niet voor voordelig. Ook in de liefde is ‘kwaliteit’ het sleutelwoord.

Goed voornemen voor 2024: Sta open voor nieuwe vriendschappen.

Vissen

20 februari – 20 maart

Je improviseert als een malle op de valreep, je krijgt de ene na de andere briljante inval. Lol! Werpt het leven je niks onverwachts toe? Zoek het dan zelf op; totale verveling is een humeur-moordenaar. Onderneem iets dat nieuw en spannend voor je is. Dat is ook lekker voor je zelfvertrouwen, want je gaat dat supergoed doen. Zo leer je jezelf en je eigen krachten beter kennen. Een goede buur én verre vriend zorgen voor ontspanning én plezier.

Goed voornemen voor 2024: Niet meer vinden dat je leuke ervaringen of Netflixen eerst moet verdienen.

Delen