100%NL Magazine opa muziek
Delen

Dit zijn de meest beluisterde workout tracks op Spotify van 2018!

Meer sporten en bewegen staat waarschijnlijk boven aan ons lijstje voornemens voor het nieuwe jaar, en de beste motivatie om te sporten is natuurlijk de beste muziek! Waar luister jij naar tijdens het sporten? Dit zijn volgens Spotify de meest beluisterde workout nummers ter wereld!

Op deze tracks werd er in 2018 het meest gesport! Dit is de top 3:

  1. “God’s Plan” van Drake
  2. “I Like It” van Cardi B.
  3. “Till I Collapse”  van Eminem

Uit de streamingresultaten van de 43,5 miljoen sportgerelateerde playlists op het streamingplatform Spotify blijkt dat “God’s Plan”  van Drake het meest beluisterd werd, maar Eminems “Till I Collapse” staat voor de derde keer op rij in de top drie en is nog steeds de meest gestreamde workout-track aller tijden! 

Ook in Nederland is “Till I Collapse” van Eminem de meest beluisterde workout-song. De top vijf wordt compleet gemaakt door “Lose Yourself” (Eminem); “POWER” (Kanye West); Remember The Name (Fort Minor) en Stronger (Kanye West). De eerste Nederlandse artiest staat op nummer 29: Yellow Claw met “DJ Turn It Up”. Andere Nederlanders op de Nederlandse lijst zijn: Hardwell  met “Power” (39), Martin Garrix met “Scared to Be Lonely” (88) en Tiësto met “Jackie Chan” (96).

Leuk om te weten

In de leeftijdsgroep van 13 tot 35 is “Till I Collapse” van Eminem het meest populair, maar voor ouderen blijft Survivor’s “Eye of the Tiger” altijd dé klassieker tijdens het sporten! Na Meghan Trainor’s “All About that Base” dan…

Bron: Spotify | Beeld: iStock

Delen