WOW: Dit product werkt stressverlagend tijdens de kerstdagen
Zie ook:
Delen

WOW: Dit product werkt stressverlagend tijdens de kerstdagen

Met alle drukte rondom te feestdagen is het weleens lekker om je hoofd leeg te maken. Met dit knutselpakket lukt dat helemaal.

Feestdagen

Wij zijn de dagen tot kerst alweer aan het aftellen en liedjes als ‘All I want for Christmas’ en ‘Jingle Bells’ zijn alweer op Sky Radio te horen. Omdat het op het werk wat drukker is deze dagen en de stress voor het grote kerstdiner al toeslaat, is een stressverlagende, creatieve middag bij veel mensen meer dan welkom. Creatief bezig zijn zorgt namelijk voor het stofje dopamine in je hersenen en dat stofje is verantwoordelijk voor je geluksgevoel. Dit jaar is er een uniek item op de markt gebracht, waar je uren je creativiteit in kwijt kan en laat dat nou perfect aansluiten op de feestdagen.

Kerstboom

Veel huizen hangen alweer vol versiering en de kerstbomen zijn in sommige huizen zelfs al opgetuigd. Deleuksteshop.nl bracht een pakket op de markt waar jij je eigen kerstboom mee kunt maken. Urenlang kun jij creatief aan de slag gaan en zo maak jij een eyecatcher voor in je eigen huis. Terwijl je knutselt en iets moois maakt, maakt je hoofd ook het stofje dopamine aan, leeg je het hoofd en kalmeer je het lichaam. Perfect om je stress tijdens voor de feestdagen mee te verminderen.

DIY pakket

Het pakket beschikt over een uitgebreid stappenplan, waarop duidelijk te zien is hoe je deze boom in elkaar kan zetten. Ook zit er een frame, vele kerstballen, accessoires, lijm en verlichting in het pakket. Je kunt kiezen uit de kleuren groen en roze en daarom past dit bij ieder interieur. Wij vinden ze echt te gek! voor welke kleur ga jij?

Wil jij zelf aan de slag gaan met dit pakket? Je koopt hem op Deleuksteshop.nl

Bron en Beeld: In samenwerking met Deleuksteshop.nl

Delen